Poliisi epäilee paritusta: Ulkomaalaistaustaisen "Madamen" hieromalaitoksissa myytiin seksiä – osa naisista oli täysin kielitaidottomia ja riippuvaisia epäillystä

Ulkomaalaistaustaisen naisen epäillään syyllistyneen paritukseen Kajaanissa. Oulun poliisin ulkomaalaistutkintayksikkö huomasi lokakuussa ulkomaalaisvalvonnan yhteydessä viitteitä seksipalveluiden myynnistä Kajaanissa sijaitsevassa hierontapaikassa.

Poliisi epäilee yritystoimintaa kolmella eri paikkakunnalla pyörittäneen naisen järjestäneen laillisen hierontatoiminnan ohessa seksuaalipalvelujen myyntiä hieromalaitoksissa. Naisen epäillään saaneen voittoa järjestämällä tilan seksipalvelujen myynnille.

Epäilty oli poliisin mukaan myös majoittanut seksipalveluja myyneitä naisia yritystiloihinsa. Osa naisista oli kielitaidottomia ja täysin riippuvaisia "Madamesta" Suomessa oleskellessaan.

Hierontaa mainostettiin nettisivustolla, joka oli tarkoitettu seksikontaktien sopimiseen. Nettipalvelun mukaan seksuaalipalvelujen mainostaminen sivustolla on kiellettyä.

Seksin ostaminen on rangaistavaa silloin, kun seksin ostaja on tietoinen siitä, että kyseessä on seksikaupan kohteena olevan henkilön hyväksikäyttö. Itse seksin myyminen ilman parittajaa ei ole rikoslaissa rangaistava rikos. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja