Poliisi epäilee Leppävirran puukerrostalon paloa tahallaan sytytetyksi – asukkaat kuulivat rappukäytävästä ääniä ennen palon syttymistä

Poliisi epäilee puukerrostalon viimeöistä tulipaloa Leppävirralla tahallaan sytytetyksi.

Yöllä syttyneestä palosta ilmoittivat hätäkeskukseen kaksi talossa paikalla ollutta asukasta. Poliisin mukaan he kertoivat kuulleensa ennen palon syttymistä ääniä talon rappukäytävästä ja epäilevät paloa tahallaan sytyteyksi.

Poliisi ei ole vielä päässyt tutkimaan tapahtumapaikkaa kuumuuden takia. Poliisin mukaan tapausta tutkitaan tässä vaiheessa tuhotyönä, mutta rikosnimike voi tarkentua tutkinnan edetessä.

Poliisi pyytää havaintoja tapahtuma-aikaan Sorsakoskella Honkatie 23:n lähistöllä liikkuneista sekä paloon liittyvistä tapahtumista. Havainnot ja muut vihjeet voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Hätäkeskus sai ilmoituksen palosta viime yönä puoli kolmelta. Pelastuslaitoksen ja poliisin saapuessa paikalle kaksikerroksisen pienkerrostalon katto ja vinttikerros olivat tulessa ja palo levisi kovalla vauhdilla toisen kerroksen huoneisiin.

Talossa sisällä olleet kaksi asukasta pääsivät pelastautumaan talosta. Pienkerrostalo tuhoutui palossa täysin.

Lue myös:

    Uusimmat