Poliisi epäilee Siilinjärvellä eilen syttynyttä omakotipaloa tuhopoltoksi – pyytää havaintoja Lehdontiellä liikkuneista ihmisistä ja ajoneuvoista

Poliisi epäilee Siilinjärvellä Pohjois-Savossa eilen tiistaina syttynyttä talopaloa tuhopoltoksi ja pyytää havaintoja Lehdontiellä liikkuneista ihmisistä ja ajoneuvoista.

Omakotitalo vaurioitui eilisiltana tulipalossa Siilinjärven Lehdontiellä.

Hätäkeskus sai tulipalosta ilmoituksen kello 21.23. Poliisipartion mennessä paikalle kaksikerroksisen puutalon toinen pääty oli tulessa. Tuli oli levinnyt myös talon kattorakenteisiin. 

Paikalla oli useita pelastuslaitoksen yksiköitä sammutustöissä. 

Itä-Suomen poliisilaitoksen tiedotteen mukaan asukkaat olivat havahtuneet aiemmin, että asuntoon oli tullut savun hajua. Kun he olivat menneet tarkastamaan taloa ulkoapäin, he olivat havainneet autokatoksessa olleiden polttopuiden olevan tulessa.

Poliisi epäilee tulipaloa tahallaan sytytetyksi ja tutkii tapausta rikosnimikkeellä tuhotyö.

Poliisi pyytää yleisöhavaintoja Siilinjärven Lehdontieltä sekä erityisesti Lehdontie 58 lähistöllä eilen illalla ennen tulipaloa liikkuneista ihmisistä ja ajoneuvoista. 

Kaikki paloon liittyvät tiedot ja havainnot voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.   

Lue myös:

    Uusimmat