Mainos

Poikkeuksellinen odottelu sävytti Moto3-luokan aika-ajoja – "Erikoista taktikointia usealta kuljettajalta ja tiimiltä"

0:53
Video: Poikkeuksellinen odottelu sävytti Moto3-luokan aika-ajoja

Espanjalainen Jaume Masia ajoi paalupaikalla erikoisen odottelun sävyttämissä Moto3-luokan aika-ajoissa Argentiinassa lauantaina.

MAINOS

MotoGP-kausi C Morella!

Argentiinan GP:n lähetykset 30.-31.3.
La: Aika-ajot Moto3 klo 17.30, Moto2 klo 18.25, MotoGP klo 20.00
Su: Osakilpailut Moto3 klo 17.45, Moto2 klo 19.05, MotoGP klo 20.55

Argentiinan MotoGP-osakilpailu ilmaiseksi myös Subilla ja mtv.fi-palvelussa!

C Moren sivuille tästä

Moto3-luokan aika-ajojen ratkaiseva osio Termas de Rio Hondon radalla meni todelliseksi taktiikkapeliksi. Kun aika-ajojen ratkaisevasta toisesta osiosta oli kulunut jo puolet ajasta, yhdelläkään kuljettajalla ei ollut vielä aikaa taulussa.

Vihreän valon vaihduttua varikon portilla kuljettajat odottivat useita minuutteja ennen radalle lähtöä. Radalle kurvattuaan kuljettajat palasivat kuitenkin vielä takaisin takarenkaiden vaihtoon. Lopulta viimeisetkin kuljettajat säntäsivät radalle, kun aika-ajoa oli jäljellä reilut viisi minuuttia.

– On kyllä erikoista taktikointia usealta kuljettajalta ja tiimiltä, myös C Moren asiantuntija Mika Kallio ihmetteli tv-lähetyksessä.

Espanjalainen Aron Canet piti pitkään aika-ajojen pohja-aikaa hallussaan, mutta menetti sen toiseksi viimeisellä minuutilla maanmiehelleen Masialle. Kolmanneksi ehti italialainen Tony Arbolino.

Aki Ajon johtaman Red Bull KTM Ajo -suomalaistallin kuljettaja Can Öncü kaatui aika-ajojen ensimmäisessä osiossa. 15-vuotias turkkilainen pystyi kuitenkin jatkamaan, mutta ei selvinnyt toiseen osioon. Öncü starttaa sunnuntain kisaan lähtöruudusta 23.

Suora lähetys Argentiinan MotoGP-osakilpailusta ilmaiseksi myös Subilla ja mtv.fi-palvelussa sunnuntaina klo 20.40 alkaen!

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja