Moto3-kärkikuljettajat myöhästyivät viimeiseltä aikakierrokselta – espanjalaiskuski hyödynsi tilanteen ja ajoi toista kertaa peräkkäin paalulle

Leopard Racingin Marcos Ramirez ajoi Moto3-luokan Malesian aika-ajoissa paalulle.

MAINOS

MotoGP-kausi C Morella!

Malesian GP:n lähetykset 2.-3.11.

La: Aika-ajot Moto3 klo 6.30, Moto2 klo 7.25, MotoGP klo 9.00

Su: Osakilpailut Moto3 klo 5.45, Moto2 klo 7.05, MotoGP klo 8.40

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C More MAXilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Sade oli vesittää Moto3-luokan aika-ajojen loppuhetket, mutta rata pysyi kuitenkin riittävän kuivana, kun espanjalaiskuljettaja Marcos Ramirez kaasutteli viimeisellä aikakierroksellaan paalupaikalle. Ramirez ajoi paalulle myös viime viikonloppuna Australiassa. Paalu on 21-vuotiaan Ramirezin uran toinen.

Ykköspaikkaa pitkään hallussaan pitänyt Tatsuki Suzuki myöhästyi kuuden muun kuljettajan tapaan viimeiseltä aikakierrokselta, kun kuljettajat eivät ehtineet aloittaa kierrosta ennen ruutulipun heilahtamista.

Ramirez oli kuitenkin ainoa, joka pystyi päihittämään Suzukin ja näin ollen japanilaiskuljettaja pääsee lähtemään huomiseen kilpailuun kakkosruudusta. Eturivin täydentää John McPhee.

Aki Ajon Red Bull KTM Ajo -tallin turkkilaiskuljettaja Can Öncü ylsi aika-ajojen toiseen osioon ja oli lopulta aika-ajojen 16. Eroa Ramireziin syntyi 1,402 sekuntia.

Katso Moto3-luokan aika-ajojen lopputulokset täältä (motogp.com).

Lue myös:

    Uusimmat