Poika tuli! Hurmurinäyttelijä Richard Gere, 70, ja Alejandra-puoliso, 37, saivat toisen lapsensa

Näyttelijä Richard Gere on saanut hiljattain kolmannen lapsensa, kertovat useat uutissivustot. Pienokainen on Geren ja tämän Alejandra-puolison toinen yhteinen lapsi.

Hurmurirooleistaan tunnettu näyttelijä Richard Gere on tullut kolmannen kerran isäksi 70 vuoden iässä. Gere ja tämän puoliso Alejandra Silva, 37, saivat espanjalaisen Hola!-lehden mukaan hiljattain toisen yhteisen lapsensa.

Parilla on ennestään helmikuussa 2019 syntynyt poika Alexander. Näyttelijän tiedottaja vahvisti Page Sixille, että myös perheen uusi tulokas on poika.

Sekä Gerellä että hänen puolisollaan on molemmilla yksi lapsi aiemmista liitoistaan.

Gere alkoi tapailla espanjalaista tiedottajaa ja ihmisoikeusaktivistia sen jälkeen, kun kaksikko tapasi sattumalta Italiassa. Naimisiin pari meni alkuvuodesta 2018 tarkoin salatussa seremoniassa.

– Elämäni tuntuu sadulta. Tunnen itseni maailman onnellisimmaksi naiseksi, Alejandran on kerrottu iloinneen häiden jälkeen. 

Hääseremonia pidettiin pariskunnan tilalla New Yorkin kaupungin ulkopuolella sijaitsevassa Pound Ridgessä, missä heidän kerrotaan nyt totuttelevan arkeensa uuden tulokkaan kanssa.

Gereä ja hänen vaimoaan kerrotaan yhdistävän etenkin kiinnostus humanitääristä työtä kohtaan.

Muun muassa Pretty Woman -elokuvan roolistaan muistettu Gere on aiemmin ollut naimisissa huippumalli Cindy Crawfordin kanssa vuosina 1991–1995. Geren vanhin poika Homer, 20, sen sijaan syntyi liitosta Bond-tyttö Carey Lowellin kanssa. Pari oli virallisesti naimisissa vuodet 2002–2016, mutta erosi riitaisasti jo vuonna 2013.

Lähteet: Hola!, E! News, Page Six

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja