Poika julkaisi viimeisen kuvan pikkuveljestään äitinsä sylissä: ”Uskomme, että hän päätti lopettaa taistelun tuona iltana”

6:32

Tripp-pojan päähän putosi oksa hänen ollessaan 2-vuotias, minkä seurauksena hän halvaantui. Viisi vuotta myöhemmin lapsi kuoli infektioon. Veli julkaisi viimeisen kuvan, jossa äiti ja pikkuveli ovat yhdessä.

Yllä olevalla videolla keskustellaan siitä, onko surulle tilaa yhteiskunnassa.

Pienen Tripp Halsteadin elämä muuttui täysin viisi vuotta sitten hänen ollessaan 2-vuotias. Poika oli leikkimässä puun alla, kun iso oksa putosi hänen päähänsä. Seurauksena oli kallonmurtuma ja poika kiidätettiin sairaalaan Atlantaan.

Tuolloin lääkärit eivät antaneet pojalle paljoakaan toivoa, mutta hän jäi henkiin. 

Halvaantunut ja puhekyvytön

Onnettomuuden seuraukset olivat kuitenkin vakavat. Tripp halvaantui eikä pystynyt enää puhumaan. Hän ei pystynyt enää liikuttamaan käsiään tai jalkojaan ja katse oli tyhjä.

Trippin äiti alkoi kertoa pojan tarinaa Tripp Halstead Updates -Facebook-sivulla, jota alkoi seurata yli miljoona ihmistä.

Maaliskuussa taistelu kuitenkin päättyi. Tripp kuoli infektioon vain 7 vuoden ikäisenä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olemme surun murtamia, äiti kirjoittaa Facebook-päivityksessään.

Veljen koskettava ele

Spotlight-sivusto kertoo, että Trippin kuoleman jälkeen veli julkaisi Facebookissa koskettavan kuvan äidistään ja pikkuveljestään.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvan yhteyteen poika on kirjoittanut:

– Tämä on viimeinen kuva äidistäni ja veljestäni Trippistä, ennen kuin tämä nukkui pois. He rakastivat toisiaan syvästi. Uskomme, että Tripp päätti lopettaa taistelun tuona iltana äitinsä sylissä. Se oli rauhallisin hetki, joka hänellä oli ollut kuukausiin.

Veli ylistää kirjoituksessa myös äitiään. 

– En olisi uskonut, että voisin olla enää ylpeämpi äidistäni, mutta hän yllätti minut jälleen. Hän liittyi kanssani lastensairaalan Disney Race -juoksukisaan veljeni muiston kunniaksi. Tulemme muistamaan kisan aina.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja