Mainos

Poika ikuisti vanhempiensa koskettavan hetken: Isä kosi ex-vaimoaan uudelleen vuosien eron jälkeen

Twitterissä jaettu video yllättävästä kosinnasta on kerännyt jo yli kymmenen miljoonaa ihastunutta silmäparia.

Joulu ja uusivuosi ovat aikaa, jolloin rakkaus ja lähimmäisitä välittäminen korostuu. Vaikka oletkin saattanut törmätä viime aikoina sosiaalisessa mediassa mitä ihanimpiin rakkaudentunnutuksiin ja jopa kosintoihin, tämän pariskunnan koskettava hetki on jotain, joka varastaa viimeistään sydämesi. 

Haaveissa siintää unelmien hääjuhla

Twitterissä nimimerkkiä @Music1996Man käyttävä Jeffrey onnistui taltioimaan hetken, jolloin hänen isänsä lausui ilmoille tärkeän kysymyksen. Kyseessä ei kuitenkaan ollut mikä tahansa kosinta, sillä Jeffreyn isä oli jo aiemmin ollut naimisissa naisen kanssa, jota hän nyt pyysi uudelleen omakseen.

Pariskunta oli aikoinaan ollut naimisissa kahden vuosikymmenen ajan, mutta aika oli ajanut heidät erilleen. Tämän pariskunnan tarina kuitenkin osoittaa, että tosirakkaus on asia, joka ei kuole koskaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

– Vanhempani olivat olleet naimisissa yli 20 vuotta, eronneet, tapelleet paljon ja tehneet töitä itsensä kanssa. Vuosia myöhemmin he alkoivat tapailla uudelleen, ja eilen tämä tapahtui, Jeffrey kirjoitti suureen suosioon nousseen päivityksensä yhteydessä. 

Jeffreyn isä oli kirjoittanut rakkaudentunnustukensa ja kosintansa joululahjaksi naamioimaansa tauluun, jonka äiti avasi perheensä läsnä ollessa. Videolta käy hyvin ilmi se, kuinka hämmentynyt, mutta onnellinen hetki kosinta oikein oli. Nyt kun vanhemmat ovat löytäneet jälleen toisensa, Jeffrey toivoo, että hänen vanhempansa saisivat unelmiensa häät. 

Lähde: Metro 

***

0:54

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja