Mainos

Pohjoisessa autoileva, huomio! Kelivaroitus julkaistu lumisateiden takia

Lumisateet vaikeuttavat tänään liikennettä Pohjois-Pohjanmaalta ja Kainuusta aina Rovaniemen ja Sallan korkeudelle asti, varoittaa Ilmatieteenlaitos.

Huono sää heikentää liikenteen sujuvuutta ja nostaa onnettomuuksien riskiä. Varoitukset ovat voimassa ainakin iltaan asti.

Lisäksi kovan tuulen varoituksia on annettu muun muassa etelärannikolle. Suomenlahden itä- ja länsiosassa sekä Pohjois-Itämeren itä- ja länsiosassa tuuli yltyy 15 metriin sekunnissa.

LUE MYÖS: Poliisi tuohtui talviliikenteen törttöilyistä: "Jos kuljettaja joutuu sipsuttelemaan, on samaa liukkautta myös ajoväylillä"

Sadetta ja harmaata suuressa osaan maata

Sää on tänään suuressa osassa maata epävakainen. Lunta tulee Keski-Suomen pohjoisosissa ja Pohjois-Suomessa, kun taas etelämpänä sade tulee vetenä.

Keski-Suomen lämpötilat vaihtelevat neljän lämpöasteen ja parin pakkasasteen välillä, pohjoisessa nollan ja 15 pakkasasteen välillä. Keski- ja Pohjois-Lapissa on pääosin poutaa.

Etelässä mittari pysyy plussan puolella ja lämpötila saattaa kohota kuuteen lämpöasteeseen. Etelärannikolla voi tulla paikoin rankkojakin sateita. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.