Pohjois-Korean uudenvuodentervehdys: Video, jossa Kim Jong-un ratsastaa tarunomaisella valkoisella hevosella pyhällä vuorella

2:56
Tarunomaista katsottavaa: Kim Jong-un ratsastaa Baekdu-vuorella.

Pohjois-Korean valtio-omisteinen televisio KRT julkaisi tänään videon, jossa maan johtaja Kim Jong-un ratsastaa valkoisella hevosella pyhällä vuorella avustajiensa kanssa.

Video on lähes tarunomaista katsottavaa ja säestyksenä toimii innostunut selostus. Video on kuvattu vuoden 2019 lopussa.

Alkuperäinen materiaali on noin tunnin mittainen. Videolla Kim, ensimmäinen nainen Ri Sol-ju sekä korkea-arvoiset virkamiehet ratsastavat lumenpeittämällä Baekdu-vuorella ja vierailevat historiallisilla paikoilla.

Baekdu on kerrostulivuori ja se sijaitsee Pohjois-Korean ja Kiinan rajalla. Paikka on pyhä monille Korealaisille, niin pohjoisessa kuin etelässäkin.

Pohjois-Korean historian mukaan Kim Jong-unin isoisä Kim Il-sung aloitti japanivastaisen sotilaallisen kampanjan vuorella ja että Kim Jong Unin isä, Kim Jong-il olisi syntynyt vuorella.

Historioitsijat uskovat synnyinpaikan olleen Venäjällä.  

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja