Podcast: Kiti Kokkoselle sattui harmiton vahinko suorassa lähetyksessä – syy oli Pilvi Hämäläisen

Paula Noronen ja Pilvi Hämäläinen vauhdittavat omaa podcastiaan 9:48
Pilvi Hämäläinen ja Paula Noronen olivat puhumassa podcastistaan Huomenta Suomessa.

Pilvi Hämäläinen paljastaa podcastissa, mitä tapahtui Putous-ohjelman kulisseissa.

Pilvi Hämäläinen ja Paula Noronen pitävät yhdessä podcastia Pilvi ja Paula, joka ilmestyy Podimo-palvelussa. Uusimmassa jaksossa Hämäläinen muistelee Putous-ohjelmaa, jota hän tähditti useamman vuoden ajan. Hän jätti lopulliset jäähyväiset suosikkiohjelmalle huhtikuussa vuonna 2022.

Hämäläinen kertoo podcast-jaksossa paljastuksen tv-ohjelman kulisseista, joka ei näkynyt katsojille. Kyseessä oli Klasikkohahmot vaihtoon -osio, jossa näyttelijät esittivät toistensa sketsihahmoja. 

Näyttelijä Kiti Kokkosen piti esittää Joonas Nordmaninn sketsihahmoa Salme Pasia, mutta Kokkonen ei muistanut hahmon hokemaa. Hämäläinen päätti auttaa kollegaansa – valitettavasti ihan väärällä hokemalla.

– Kiti oli, että mitä se hahmo puhuu, ja minä olin, että se sanoo ”täsä mä olen, täsä mä olen”. Se on siis se Aku Hirviniemen joku hahmo, ei todellakaan ole tuo, Hämäläinen kertoo podcastissa.

Lopulta Kokkonen asteli lavalle ja hoki sitä hokemaan, jonka Hämäläinen oli neuvonut.

– Kiti menee suoraan lähetykseen ja on kaikille: täsä mä olen. Joonas sanoo myöhemmin, että ei se sano mitään tuollaista. Kiti on, että Pilvi sanoi. Tämähän vaikutti siltä, että minä olisin yrittänyt saada näyttämään hänet huonolta ja valehdellut hänelle, mutta se oli vahinko, Hämäläinen myöntää.

Lue myös:

    Uusimmat