Mainos

Playstation siirtyy 4K-aikaan: Pro-versio tulee myyntiin marraskuussa

Sony on esitellyt uuden Playstation-konsolin, joka tulee sopivasti myyntiin joulumarkkinoille. Marraskuun 10. päivä julkaistava Playstation 4 Pron suurin uudistus on tuki 4K-grafiikalle, joka on tähän asti ollut tuttua lähinnä tietokonepelaajille. Pron omistajalla on siis oltava 4K-tarkkuuteen yltävä tv-näyttö.

Jos kotoa ei löydy 4K-televisiota, Pro näyttää pelien grafiikan full hd -tarkkuudella. Konsolista on etua myös "tavallisella" televisiolla, sillä se nostaa ruudunpäivitysnopeutta konsolia tukevissa peleissä.

Prossa on yli kaksinkertainen grafiikkateho nykyiseen PS4-malliin verrattuna. Tämä mahdollistaa aikaisempaa näyttävämpien pelien kehittämisen. Lisäksi Pro tukee HDR-tekniikkaa, joka parantaa pelien ja elokuvien värien kirkkautta ja kontrastia.

Netflix-käyttäjille Pron etuna on se, että se tukee 4K-suoratoistoa. Ominaisuus toimii myös Youtubesta.

Muita PS4 Pron uudistuksia ovat laitteen takana oleva ylimääräinen usb-portti, johon voi liittää lisälaitteita kuten Playstation VR- virtuaalilasit. Tallennustilaa on kasvatettu yhteen teratavuun.

PS4 Pro tulee Suomessa myyntiin 429 euron hintaan. Jo ennen Pro-mallia myyntiin tulee nykyistä Playstation 4 -konsolia ohuempi ja kevyempi versio, jota myydään 300 euron hintaan. Samaan aikaan Sony laskee jo myynnissä olevien PS4-konsolien hintaa.

Sony ei paljastanut vielä lisätietoa tulevista PS4 Pron peleistä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.