Pitkään ulkomailla asunut Tarja Turunen: "Suomi on minullekin vähän eksoottinen maa"

8:48
Tarja Turunen vieraili Huomenta Suomessa.

Tarja Turunen muutti perheineen Espanjaan pari vuotta sitten. 

Suomessa vieraileva laulaja Tarja Turunen kävi Huomenta Suomessa kertomassa kuulumisiaan. Hän markkinoi parhaillaan uutta In the Raw -albumiaan, joka ilmestyy elokuussa.

Turusen mukaan albumilla käsitellään hyvin henkilökohtaisia teemoja. Artistina hän kiertää maailmaa lähes kahdeksan kuukautta vuodesta ja joutuu olemaan jatkuvasti poissa kotoa.

– On ollut henkisesti tosi kova paikka äitinä olla erossa perheestä. Totta kai niissä teksteissä on paljon sitä, että on ikävä.

Turusella on puolisonsa Marcelo Cabulin kanssa kuusivuotias tytär Naomi. Pitkään Argentiinan Buenos Airesissa asunut perhe muutti hiljattain Espanjaan. Turusen mukaan elämä Espanjassa on huomattavasti aiempaa rauhallisempaa ja rennompaa.

– Kun lähden, ei ole huolta perheestä, toisin kuin oli Buenos Airesissa sen kaaoksen keskellä. Minulla oli koko ajan pala kurkussa, että käyköhän tytölle jotain.

Vaikka perhe nauttii rauhallisesta elämästä ja vierailee mielellään Suomessa, muutto Suomeen ei ole suunnitelmissa.

– Se olisi niin suuri elämänmuutos. Minulla itselläkin on sellainen fiilis, että Suomi on minullekin vähän eksoottinen maa, Turunen kertoo.

Katso koko haastattelu videolta artikkelin yläosasta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja