Mainos

Pitkä odotus palkittiin! Lentoemäntä adoptoi koiran, joka ei koskaan lakannut odottamasta häntä

Katukoiran pitkä odotus palkittiin, kun lentoemäntänä työskentelevä nainen otti uskollisuutta osoittaneen koiran lopulta lemmikikseen. 

Kaukosuhteen ylläpitäminen ei ole aina helppoa, mutta tässä tapauksessa kävi toisin. Kadulla harhaileva koiranpentu rakastui alkuvuonna korviaan myöten naiseen, joka asuu suurimman osan vuodesta toisella puolella maailmaa. Koiran sitkeys ja päättäväisyys lopulta palkittiin, kun nainen päätti ottaa häntä uskollisesti odottaneen koiran hoiviinsa.

Koira rakastui naiseen välittömästi

Kun lentoemäntänä työskentelevä Olivia Sievers matkusti työnsä puolesta Saksasta Argentiinaan, hän ei voinut aavistaa, että palaisi reissusta yhtä uskollista ystävää rikkaampana. Aikaisemmin tänä vuonna hän oli kävellyt pitkin Buenos Airesin katuja hotellille, jossa hän reissuillaan tyypillisesti yöpyi. Sievers huomasi hotellin lähistöllä ystävällisen katukoiran, jolle hän päätti antaa hieman ruokaa ja seuraa.

– Yritin vaihtaa suuntaa, sillä en halunnut sen seuraavan minua hotellille. Mutta se ei ollut mahdollista. Se palasi aina takaisin ja seurasi minua.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Koira ei huomioinut naisen yrityksiä päästä siitä eroon, vaan oli ainoastaan onnellinen siitä, kun joku kiinnitti siihen huomiota.

Koiralle naisen ystävällisyys oli rakkautta ensisilmäyksellä, ja se jäikin makaamaan hotellin ulkopuolelle naisen mentyä sisään. Sievers tunsi sääliä pentua kohtaan ja toi sille viltin, josta se voisi hakea turvaa. Lentoemäntä palasi kuitenkin seuraavana päivänä kotiinsa, koiran jäädessä kadulle. Hän luuli, ettei tulisi näkemään Rubioksi nimeämäänsä koiraa enää, mutta toisin kuitenkin kävi.

Kuukausien pitkä odottaminen palkittiin 

Seuraavan kerran kun lentoemäntä lensi jälleen maahan, häntä odotti uskomaton näky. Koira oli edelleen odottamassa häntä hotellilla. Näin kävi yhä uudestaan ja uudestaan, aivan kuin koira olisi tiennyt naisen työvuorot.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Eräällä kerralla nainen vei koiran eläintensuojeluun, mutta ei aikaakaan, kun se karkasi ja palasi odottamaan hotellille palaavaa lentoemäntää. Ymmärrettyään koiran rakkauden häntä kohtaan Sievers päätti viedä koiran Saksaan ja ottaa tämän lemmikikseen.

Tällä hetkellä Rubio nauttii täysin siemauksin elämästään uudessa maassa uuden perheensä kanssa. Kuvien perusteella näyttää siltä, että monen kuukauden odottaminen oli kaiken sen arvoinen. 

Video: Onneksi yhä useampi katukoira pelastetaan. Videolla kerrotaan, miten sujui kovia kokeneidn koirien päivä mallina. 


Lähde: TheDodo 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.