Pistepörssin kärkihait iskussa: Daniel Audette ja Hannes Björninen hurjina – katso SM-liigakierroksen kaikki maalit

Maalikooste: TPS - Lukko 3:02
Videolla TPS-Lukko-ottelun maalikooste

Jääkiekon SM-liigassa tiistain kierroksella piti pelata täysi seitsemän ottelun kierros. HIFK joutui kuitenkin luovuttamaan oman ottelunsa Kärpille. Jäljelle jääneissä kuudessa ottelussa tykitettiin komeita osumia.

Hämeenlinnassa HPK kärsi pudotuspelihaaveiden kannalta kirvelevän tappion, kun Tappara oli parempi lukemin 2–1. Tapparan voittomaalista vastasi Jiri Smejkal.

Maalikooste, HPK–Tappara:

Maalikooste: HPK - Tappara 2:46

Mikkelissä Jukurit pisti tohinaksi kierroksen jumbotaistossa. Kotijoukkue kaatoi Teemu Pulkkisen (2+0) johdolla SaiPan 5–1.

Maalikooste, Jukurit–SaiPa:

Maalikooste: Jukurit - SaiPa 3:28

Kuopiossa KooKoon pistehait Ahti Oksanen (1+2) ja Kyle Platzer (1+2) olivat iskussa, kun KooKoo kaatoi KalPan 5–3.

Maalikooste, KalPa–KooKoo:

Maalikooste: KalPa - KooKoo 4:56

Lahdessa tuttu mies oli jälleen esillä, kun Pelicans kaatoi Ässät 4–3. Kotijoukkueen sankariksi nousi kapteeni Hannes Björninen, joka iski kaksi maalia. Björninen jatkoi viime viikolta tuttua vahvaa virettään. Björninen iski edellisviikon kolmessa ottelussa viisi pistettä.

Maalikooste, Pelicans–Ässät:

Maalikooste: Pelicans - Ässät 4:23

Vaasassa Ilves palasi yli kahden viikon koronatauolta takaisin kehiin, kun se kohtasi Sportin. Ilveksen paluu oli onnistunut, kun se oli parempi lukemin 4–0.

Maalikooste, Sport–Ilves:

Maalikooste: Sport - Ilves 2:54

Tiistain kierroksella SM-liigan pistepörssin kärkinimet olivat vauhdissa, kun Björnisen (3:s) lisäksi pörssin kakkonen, Lukon Daniel Audette paukutti kovia tehoja. Audette osui kahdesti ja alusti yhden maalin, kun Lukko kaatoi TPS:n 4–1.

Maalikooste, TPS–Lukko:

Maalikooste: TPS - Lukko 3:02

Lue myös:

    Uusimmat