STT: SM-liigahistoriaa tehnyt Mikko Kokkonen ensi kaudeksi Lahteen

Maalikooste: Jukurit - SaiPa 3:28
Videolla Jukurit-SaiPa-ottelun maalikooste

Jääkiekkoliigan jumbosijan välttäminen tuntui kiinnostavan Jukureita paljon enemmän kuin vain yhden ottelun helmikuun puolivälin jälkeen voittanutta SaiPaa. Kolme edellistä otteluaan vieraissa pisteettä ja vain kaksi maalia tehden kiekkoillut mikkeliläisjoukkue otti maalein 5–1 neljännen peräkkäisen kotivoiton.

– Alivoimamme oli tosi hyvää, ja lisäksi (Henri) Nikkasen ketju napautti pari maalia, Jukurien valmentaja Jari Kauppila maiskutteli.

– Toisessa erässä tuli pieni nukahdus, mutta hoidettiin homma kuitenkin fiksusti voitoksi. Hyvistä syötöistä oli helppo laittaa kiekkoa sisään, hehkutti kaksi maalia ensi kertaa samassa liigaottelussa laukonut EPS-kasvatti Teemu Pulkkinen, 26.

Jukurien nuoriso-osaston puolustaja Mikko Kokkonen, 20, voitti osuutensa tasakentällisin 3–0 ja nosti syöttöpisteellä kauden tehopisteensä lukemiin 1+9. Kokkonen sekä kaksi maalia syöttänyt ja koko kaudella pisteet 7+12 koonnut sentteri Nikkanen, 19, vaihtavat seuraa ensi kaudeksi. Kokkosen uusi seura on Pelicans.

Kokkosesta tuli SM-liigahistorian nuorin pelaaja, kun hän debytoi 18. lokakuuta 2016 Porin Ässiä vastaan 15 vuoden, yhdeksän kuukauden ja yhden päivän ikäisenä.

Lue myös:

    Uusimmat