Pirjo Nuotio paljastaa ex-kollegastaan Keijo Leppäsestä hauskan yksityiskohdan: "Kyllä sinä naiskeuneutta ymmärrät"

1:50
Pirjo Nuotio paljastaa ex-kollegastaan hauskan yksityiskohdan.

Pöllötöllön kolmosjaksossa uutisankkuri Keijo Leppänen sekä Maikkarin jo eläkkeelle jäänyt uutisankkuri Pirjo Nuotio katsovat muun muassa 90-luvun suosikkiohjelmaa Bumtsibumia. 

Pöllötöllön jaksossa sunnuntaina 9.5. ihastellaan Marco Bjurströmin 90-luvun lookia ja tapaillaan laulun sanoja Bumtsibumin tahtiin.

Uutisankkurit Pirjo Nuotio ja Keijo Leppänen istahtavat Pöllötöllön sohvalle ja muistelevat ysärin suosikkiohjelmaa. Vieraana kyseisessä jaksossa on muun muassa iskelmälaulaja Arja Koriseva

– Eikös tämä Arja ollut sinun suosikkisi? Nuotio kysyy Leppäseltä. 

– Korisevan Arja? Joo mä tykkään Arjasta. Kato nyt! Leppänen sanoo nähdessään Korisevan ruudulla. 

– Katson, katson! Kyllä sinä naiskauneutta ymmärrät, Nuotio heittää.

Samassa Nuotio kertoo osallistuneensa aikoinaan itsekin Bumtsibumiin. 

– En minä silloin osannut laulaa. Ääneni värisi. Ai että minua hävetti, Nuotio muistelee ja kertoo hävinneensä vastakkaiselle joukkueelle, jossa oli muun muassa Huomenta Suomen pitkäaikainen juontaja Lauri Karhuvaara

Bumtsibumin lisäksi Pöllötöllössä katsotaan Pentti Siimeksen ja Ritva Valkamanhupailuja ja Joka kodin asuntomarkkinoita.

Maikkarin arkistohuoneen sohvalle istahtavat Keijo Leppäsen ja Pirjo Nuotion lisäksi Ile Uusivuori ja Esko Eerikäinen, VeronicajaAnneli Verho, Sami Sykköja Jorma Uotinen, Miitta SorvalijaKrisse Salminen, Mervi KalliojaKirsi Alm-Siira.

Pöllötöllö mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja