Pirates of the Caribbean -menestyselokuville suunnitellaan jatkoa

Johnny Deppin Pirates of the Caribbean -matkoille suunnitellaan viidettä jatko-osaa jo ennen kuin neljäs merirosvospektaakkeli on ehtinyt elokuvateattereihin.

Johnny Deppin tähdittämille supersuosituille merirosvoelokuville ei näytä tulevan loppua. Tuottaja Jerry Bruckheimer kertoo, että hänellä on käsikirjoitus viidennelle POTC-elokuvalle, kun Pirates of the Caribbean – Vierailla vesillä ilmestyy elokuvateattereihin toukokuussa.

Alkuperäinen kolmiosainen POTC-elokuva oli trilogia, jossa uusi elokuva oli aina jatkoa edelliseen tarinaan. Bruckheimerin mukaan Maailman laidalla ja tulevat merirosvoelokuvat ovat itsenäisiä tarinoita, joissa Deppin hahmo Jack Sparrow seikkailee.

Vierailla vesillä -elokuvan koenäytöksessä yleisö antoi seikkailulle positiivista palautetta.

– He rakastivat elokuvan uutta tarinaa. Joten se kantaa eteenpäin myös seuraavaan elokuvaan, antaen sille jotain tuoretta ja erilaista näkökulmaa. Mikäli yleisö pitää tästä nykyisestä elokuvasta, teemme epäilemättä uuden. Se on oikeastaan Johnnysta kiinni. Hän rakastaa Sparrow'n hahmoa, Bruckheimer kertoo.

Uudessa elokuvassa Geoffrey Rush palaa rooliinsa Sparrow'n vihollisena Barbossana, joka ei enää ole merirosvo vaan työskentelee brittiläisen monarkian kaapparilaivastolle. Penélope Cruz nähdään merirosvo Blackbeardin (Ian McShane) tulisena tyttärenä.

Vierailla vesillä on merirosvosaagan ensimmäinen elokuva, josta tehdään myös 3D-versio.

MTV3/Helmi

Lähde: News.yahoo.com

Kuva: Jack Sparrow -vahanukke, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja