Mainos

Pink säväyttää uudessa lookissa

Jo pitkään vaaleissa hiuksissa viihtynyt laulaja Pink on värjännyt hiuksensa ruskeiksi. Kokosimme yhteen tähden tyylit vuosien varrelta.

Laulaja Pink, kuva: Getty Images/Valerie Macon

Laulaja Pink, kuva: Getty Images/Valerie Macon

Pink esiintyi viikonloppuna Los Angelesissa Gay & Lesbian Centerin juhlassa uudessa lookissa. Tähti oli leikannut hiuksensa lyhyiksi ja värjännyt ne vaaleanruskeiksi. Uusi pixie-leikkaus on ehkäpä konservatiivisin kampaus, mitä Pinkin yllä on koskaan nähty.

Pink, Kuva: Getty Images/Steve W Grayson

Pink, Kuva: Getty Images/Dave Hogan

Uransa alkuaikoina 2000-luvun alussa opimme tuntemaan räväkän laulajan pinkeistä hiuksista. Sittemmin hänet on nähty muutaman kerran myös tummanruskeassa lookissa.

Tähden tyyli-ikoni on Diane Keaton, jota Pinkin mukaan kukaan ei ole pystynyt voittamaan sitten 1970-luvun. Omaa tyyliään hän pitää hyvällä tavalla outona. Napapaitoja, värikkäitä hiuksia, asusteita ja niittejä rohkeasti yhdistellyt laulaja onkin aina poikennut Hollywoodin muista kaunottarista.

Tyylitähtihetkenään Pink pitää vuotta 2000, jolloin hän esiintyi punaisella matolla pinkkiin piikkitukkaan ja turkkiin pukeutuneena. "Kaikki katsoivat minua ihmeissään. Tunsin itseni menestyneeksi", laulaja muistelee.

Laulaja Pink, kuva: Getty Images/Kevork Djansezian

Laulaja Pink, kuva: Wireimages/All Over Press

Pink oli nuorena poikamainen skeittari, joka pukeutui hiphop-tyylisesti ja lauloi rapyhtye Schools Of Thoughtissa. Kaduilla aikaa viettäneen rämäpään tausta näkyy yhä hänen tyylissään, joka on tosin muuttunut vuosi vuodelta naisellisemmaksi.

Viime vuosina Pink on viihtynyt useimmiten blondina. Vaalea kampaus tasapainottaa tähden rajua tyyliä. Laulaja osaa yhdistää hyvin punk-tyyliset vaatteet ja naisellisen vaaleat kutrinsa.

Nähtäväksi jää, viihtyykö Pink uusissa vaaleanruskeissa hiuksissa pidempään, vai palaako hän takaisin blondiin. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, tähti vaihtaa hiustensa väriä vielä hyväksi havaittuun vaaleaan.

Teksti: MTV3/Helmi

Osittainen lähde: seventeen.com

Kuvat: Wireimages/AOP, Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.