Pilvi Hämäläinen postasi lapsuuskuvansa – Christoffer Strandbergiltä huvittava kommentti: "Mutta miten nämä kuvat liittyvät...?"

Pilvi Hämäläinen teki yllättävän paljastuksen:"Ostin tämän pornokaupasta" 2:26
Pilvi Hämäläinen ja Christoffer Strandberg haastattelussa Venla-gaalan punaisella matolla keväällä 2022

Pilvi Hämäläisen lapsuuskuvat toivat Christoffer Strandbergin mieleen perjantairiennot.

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen  jakoi Instagram-tililleen vauhdikkaan kuvaparin lapsuudestaan. Otoksissa hän tanssahtelee hellan päällä punainen Tenerife-tekstillä varustettu paita yllään.

Näyttelijä valottaa kuvanottohetkeä postauksen kuvatekstissä.

Naapuri toi Teneriffalta tuliaisiksi paidat, mankasta pauhasi Aatsipoppaa-kasetti ja me kiivettiin hellan päälle tanhuamaan, hän kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Näyttelijän suloisia lapsuuskuvia ihastellaan postauksen kommenttikentässä. Kommentoimaan on rientänyt myös Hämäläisen ystävä, näyttelijä Christoffer Strandberg, joka murjaisi huvittavan vitsin.

– Mutta miten nämä kuvat liittyvät viime perjantaihin? Strandberg kysyy kommentissaan Hämäläisen kuvatekstiin viitaten.

Hämäläinen lähti mukaan läpänheittoon.

– Ai hitto vie. Väärät kuvat näköjään lipsahti tuohon sun ja mun perjantaista kertovaan kuvatekstiin. No mutta niiden kuvien kanssa samaa näissä on kuitenkin mun ilme ja tanssipartnerin housuttomuus, Hämäläinen laukoi takaisin.

Pilvi Hämäläinen nousi koko kansan tuntemaksi näyttelijäksi vuonna 2017 Putous-ohjelman myötä. Hän juontaa vuoden 2024 Uuden Musiikin Kilpailun  yhdessä Benjamin Peltosen  sekä Viivi Pumpasen  kanssa. 

 

Lue myös:

    Uusimmat