Mainos

Pikkutyttö kuoli pomppulinnan lennettyä ilmaan – kaksi pidätetty

0:41

Poliisi on pidättänyt kaksi ihmistä epäiltynä kuolemantuottamuksesta Isossa-Britanniassa sen jälkeen kun tuuli riepotteli pomppulinnaa lauantaina vaatien 7-vuotiaan tytön hengen, kertoo brittilehti The Telegraph.

Essexissä lauantaina pääsiäistapahtumassa pomppulinna nousi ilmaan ja kulki tuulenpuuskassa 150 metrin matkan. Sisään jäänyt tyttö loukkaantui vakavasti. Lapsi kuoli myöhemmin sairaalassa.

Viranomaiset tutkivat onnettomuuden syytä. Paikallisen esiintyjäkillan edustajan mukaan huvipuiston pomppulinnasta vastuussa ollut yrittäjäperhe oli kiinnittänyt linnan maahan.

– Tunnen heidät ja olen hyvin luottavainen sen suhteen, että pomppulinna oli oikein kiinnitetty. Tietenkin tästä on tutkinta käynnissä miten näin voi tapahtua ja siten voimme varmistaa, ettei näin tapahdu enää koskaan.

Paikalliset ovat esittäneet suruvalittelujaan ja perheet varoitelleet nyt toisiaan pomppulinnoista, kertoo The Telegraph. Varoituksia on ollut muun muassa Facebookissa.

– En antanut lasten mennä pomppulinnaan, koska se ei näyttänyt turvalliselta. Tuulenpuuskat olivat aivan liian kovia! En voi uskoa, että luen tällaisia uutisia, niin surullista. Lepää rauhassa pieni, kirjoitti paikallinen Terri Rickards.

Telegraphin mukaan viime vuonna samassa tapahtumassa pomppulinna lysähti yllättäen kasaan, kun lapset leikkivät vielä sisällä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.