Pikkutyttö kertoi oman versionsa synnytyksestä – opettaja oli kuolla nauruun

Tämän lapsen luokkatovereilleen kertoma versio synnytyksestä on lukemisen arvoinen. 

Vaikka vanhempina voimmekin valita, mitä opetamme lapsillemme kotona, emme voi valvoa, mitä he kuulevat koulussa tai päiväkodissa. 

Eräällä Betsy-nimisellä opettajalla ei ollut aavistustakaan siitä, mitä odottaa, kun yksi hänen pienestä oppilaastaan halusi kertoa tarinan hänen pikkuveljensä synnytyksestä. Opettaja kertoo, että tämä oli paras selitys, minkä hän oli kuullut koko 15-vuotisen opettajanuransa aikana.

"Siellä on täytynyt olla paljon tavaraa" 

Koulussa oli päivä, jolloin oppilaita pyydettiin tuomaan kouluun jokin esine ja kertomaan siitä tarina muille oppilaille. Esineiden suhteen ei ollut mitään rajoituksia, ja tyttö nimeltä Erica saapuikin luokkaan tyyny villapaitansa alla.

– Tämä on Luke, minun pikkuveljeni. Nyt aion kertoa tarinan hänen syntymästään, Erica aloitti.

– Ensinnäkin, minun äitini ja isäni tekivät hänet symboloidakseen heidän rakkauttaan. Isä laittoi siemenen äidin mahaan ja Luke kasvoi siellä. Hän söi yhdeksän kuukauden ajan nauhaa.

Tässä vaiheessa opettajalla oli jo naurussa pitelemistä ja hän toivoi, että videokamera ei vain sammuisi kesken tarinan. Tyttö ryhtyi kertomaan äitinsä synnytyskivuista ja matki hänen huutoaan.

– Isäni soitti kätilölle. Hän toimittaa vauvoja, mutta hänellä ei ole samanlaista autoa kuin pizzakuskilla. Äiti laitettiin makaamaan sängylle ja sitten pop! Äidilläni oli varastossa vettä siltä varalta, että vauvalle tulee jano. Nyt vesi valui koko sängylle.

Tyttö esitti tarkkaavaiselle yleisölle veden purkautumista ja sitä, kuinka kätilö kehotti hänen äitiään ponnistamaan ja hengittämään.

– Sitten yhtäkkiä veljeni tuli ulos ja se oli yltäpäältä ällöttävässä mönjässä, joka oli peräisin leikkipaikasta. Siellä täytyy olla paljon tavaraa.

Lopuksi Erica kumarsi ja palasi takaisin paikoilleen, eikä opettaja voinut enää pidättää nauruaan. Opettajan mukaan suosionosoitukset olivat kovimmat pitkään aikaan. Tämän tapahtuman  jälkeen opettaja on aina pitänyt videokameraa mukanaan vastaavien tilanteiden varalta.

Video: Lasten suusta kuulee totuuden. Katso mitä mieltä suomalaislapset ovat rakkaudesta.


Lähde: Wimp 

Lue myös:

    Uusimmat