Pikkuseura teki sen taas! Tottenhamille shokkitappio cup-ottelussa – järjestyksenvalvojilla toivoton tehtävä huumaavalla hetkellä

Jalkapallon Englannin liigacupissa nähtiin tiistaina todellinen yllätystulos, kun neljännellä sarjaportaalla pelaava Colchester kaatoi Valioliiga-jätti Tottenhamin rangaistuspotkukilpailun jälkeen. 

Kolmannen kierroksen ottelu eteni maalittomassa tilanteessa rankkarikisaan. Siinä kotijoukkue Colchester oli parempi 4-3, kun Tottenhamin tähtipelaajat Christian Eriksen ja Lucas Moura epäonnistuivat. 

Tom Lapslie iski ratkaisevan niitin viime kauden Mestarien liigan finalistin tappiolle, mikä käynnisti huumaavat juhlat Colchesterin kotistadionilla. 

Järjestyksenvalvojat olivat voimattomia, kun suuri joukko faneja ryntäsi juhlimaan kentälle pelaajien kanssa (video alla). 

Colchesterilla oli jo alla upea päänahka, kun se voitti Valioliiga-seura Crystal Palacen edellisellä kierroksella – ja senkin pelin rankkareilla. 

– Tämä on fantastinen ilta pelaajille, seuralle ja johdolle. Kun pelaa Tottenhamin tasoista joukkuetta vastaan, tarvitaan myös hieman onnea, Colchesterin manageri John McGreal kommentoi BBC:n mukaan. 

– Aina voi sattua jotain, se on tämän kilpailun kauneus. Halusimme jatkoon, mutta nyt olemme ulkona, Tottenhamin käskijä Mauricio Pochettino summasi. 

Lue myös:

    Uusimmat