Pikkupoika esitti saman toiveen kymmenille autovalmistajille – ei taatusti unohda saamaansa paluupostia

5:42
10-vuotias ruotsalaispoika osti tienaamillaan rahoilla Volvon.

Autovalmistajat vastasivat nuoren yhdysvaltalaispojan kirjeeseen avokätisemmin kuin etukäteen olisi voinut ajatella.

Yhdysvaltalainen Patch Hurty, 6, löysi vuosi sitten Fordin keulamerkin kotinsa lähistöltä. Patch oli löydöstä täpinöissään, sillä hän on automies henkeen ja vereen. Poika esimerkiksi oppi lukemaan lähinnä automallien nimiä tavaamalla.

Patch ei kuitenkaan halunnut tyytyä vain yhteen keulamerkkiin. Hän laati äitinsä avustuksella kirjeen, joka lähetettiin yli 50 autovalmistajalle.

Kirjeessään Patch toivoi valmistajien lähettävän hänelle autojen keulamerkkejä tai logotarroja, mikäli sellaisia sattuisi pyörimään niillä ylimääräisenä.

Jokaisessa kirjeessä oli mukana kolikko Patchin omasta säästöpossusta, sillä hän ei halunnut tavaroita ilmaiseksi. Osa valmistajista sai myös valokuvan Patchistä poseeraamassa kyseisen merkin ajoneuvon vieressä.

Vastausten ja tavaroiden tulva

Vastauksia ei tarvinnut odottaa pitkään.

Volvo lähetti keulamerkkinsä, frisbeen ja läjän muuta Volvo-aiheista tavaraa.

Jeep pahoitteli, ettei heillä ollut lähettää keulamerkkejä, mutta pakettiin oli silti pistetty metallinen Jeep-kyltti, hattu, kynä ja avaimenperä.

Bentley lähetti logollaan varustetun vanteen keskikupin.

Lincolnilta tuli alkuperäinen lyijykynäpiirustus Continental-mallista.

Suzuki ja Isuzu vastasivat, etteivät ne enää myy autoja Yhdysvalloissa, mutta lähettivät muun muassa moottoripyörä- ja kuorma-autoaiheista tavaraa.

BMW:ltä löytyi uutuuttaan kiiltävä keulamerkki. Patch sai toivomiaan esineitä myös Teslalta, Bugatilta, Hondalta ja monilta muilta. Suurin osa myös palautti kirjeeseen livautetun kolikon. Infinitin vastauksen oli allekirjoittanut yhdeksän ihmistä.

– Toivomme, että rakkautesi autoja kohtaan jatkaa kasvamistaan, kerrottiin Hondan käsinkirjoitetussa vastauksessa.

– Kiitos, että jaoit rakkautesi autoihin kanssamme, vastattiin Bentleyltä.

– Kirjeesi sai meidät hyvin iloisiksi. Mahtavaa, että päätit ottaa yhteyttä ja jakaa unelmasi kanssamme. Jatka iloisuuden jakamista ympärillesi, niin hyviä asioita tulee tapahtumaan, sanottiin puolestaan Volkswagenin vastauksessa.

Vaikka Patch sai upeita lahjoja ja kauniita vastauksia monilta valmistajilta, on hänen suosikkimerkkinsä edelleen Ford, sillä siitä kaikki sai alkunsa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja