"Isi, me hierottiin hiekkaa autoon, niin se näyttää kuin sillä ois ajettu rallia" – Paavo ei riemastunut 5-vuotiaan poikansa hyväntahtoisesta eleestä

0:32

Toisinaan lapset voivat saada kalliiksikin käyviä päähänpistoja, mutta heille on vaikea olla vihainen, jos tietää tarkoituksen olleen hyvä.

Pääkuvan video

Paavon poika teki perheen Corollasta "ralliauton"

Jyväskyläläisen Paavo Myllylän rauhallinen sunnuntai-ilta sai yllättävän ja ei-niin-toivotun käänteen, kun kotipihassa puuhastellut vaimo kutsui hänet katsomaan, mitä lapset olivat saaneet ulkona aikaan.

– Isi, me hierottiin hiekkaa autoon, niin se näyttää kuin sillä ois ajettu rallia, lapset tokaisivat Myllylän mukaan silmät säihkyen.

Kyseenalaisen taideteoksen takana olivat perheen 5-vuotias poika ja tämän samanikäinen kaveri naapurista.

Myllylä kertoo kysyneensä pojilta, eikö heille ole aiemmin jo sanottu, ettei autoihin saa koskea. Pojat myönsivät hieman häpeissään, että olihan asiasta ollut puhetta. He olivat kuitenkin aidosti ylpeitä Corollan kylkeen tekemästään luomuksesta, eivätkä olleet ymmärtäneet toimineensa väärin. 

– He olivat mielissään, että olivat nyt tehneet ralliauton.

Kauneus on katsojan silmässä?

Myllylä sanoo ymmärtävänsä ajatuksen tuunauksen taustalla, vaikka lopputulos jättääkin hieman toivomisen varaa.

– Ei se ainakaan minusta näytä ihan siltä, että olisi Ouninpohjaa ajettu, mutta ehkäpä se lapsesta näyttää, hän toteaa.

Maanantaiaamuna Corollan jo valmiiksi hieman kyseenalainen ralliautovaikutelma oli kuitenkin kokonaan poissa. Vesisade oli vienyt mukanaan paitsi hiekat niin myös ne muutamat ylimääräiset hevosvoimat, joita käsittely oli epäilemättä tuonut – vain naarmut jäivät muistoksi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja