Mainos

Pikkukaupungissa sarjamurhaaja? Kuusi naista kadonnut vuodessa – neljä löytynyt kuolleena

Ohiossa sijaitsevassa pikkukaupungissa noin vuoden sisään tapahtuneet kuusi katoamistapausta ovat nostaneet esiin epäilyn sarjamurhaajasta. Tapauksesta uutisoi muun muassa CNN.

Kuusi naista on kadonnut noin vuoden aikana Chillicothessa, jossa asuu vain noin 21 000 asukasta. Naisista neljä on löytynyt myöhemmin kuolleena. 

Poliisi ei ole kuitenkaan vakuuttunut siitä, että paikkakunnalla olisi liikkeellä sarjamurhaaja.

Chillicothessa noin vuoden sisään kadonneet/kuolleet naiset:

– 27-vuotias Charlotte Trego. kadonnut 3. toukokuuta 2014. Yhä kateissa.

– 30-vuotias Tameka Lynch, kadonnut toukokuussa 2014. Löydetty kuolleena.

– 37-vuotias Wanda Lemons, kadonnut 4. marraskuuta 2014. Yhä kateissa.

– 20-vuotias Shasta Himelrick, kadonnut 26. joulukuuta 2014. Löydetty kuolleena.

– 26-vuotias Tiffany Sayre, kadonnut 11. toukokuuta 2015. Löydetty kuolleena.

– 38-vuotias Timberly Claytor, löydetty kuolleena 29. toukokuuta 2015.

– Tutkimuksissa ei ole tullut mitään todisteita siitä, että kadonneet ja kuolleena löydetyt naiset liittyisivät kehenkään yhteen tiettyyn henkilöön, poliisia edustava Mike Preston kommentoi.

Tapauksista on kuitenkin löydetty myös yhdistäviä tekijöitä. Paikallisen syyttäjän mukaan naiset kävivät samoissa paikoissa ja heillä oli yhteisiä tuttavia.

Suurin yhdistävä tekijä on kuitenkin ruumiiden löytöpaikat. Kaikki neljä kuollutta naista löydettiin vesistöjen läheltä. Yksi naisista oli kääritty muoviin. Toista oli ammuttu päähän.

Osaa naisista yhdisti myös kovien huumeiden käyttö.

–Tutkimuksissa on käynyt ilmi, että osalla naisista oli heroiiniaddiktio, jonka takia he myivät itseään hankkiakseen rahaa huumeisiin.

Jotkut naisista tunsivatkin toisensa käytyään samoilla vieroitusklinikoilla.

Katoamiset alkoivat viime vuoden toukokuussa

Ensimmäiset katoamiset tapahtuivat vuosi sitten toukokuussa. Toukokuun alussa kadonnut Charlotte Trego on yhä kateissa, äidin mukaan tyttärellä oli huumeongelma.

30-vuotias Tameka Lynch katosi vain muutama päivä Tregon katoamisen jälkeen. Kajakilla soutelemassa ollut ryhmä löysi Lynchin ruumiin tämän vuoden toukokuussa. Ruumiinavauksen mukaan nainen oli kuollut huumeiden yliannostukseen.

Seuraavat katoamiset tapahtuivat marras- ja joulukuussa. Wanda Lemons nähtiin viimeisen kerran 3. marraskuuta. Ystävän mukaan Lemons oli matkannut Teksasiin rekkakuskin kyydissä. Nainen oli lähettänyt viestin tyttärelleen Facebookista 5. marraskuuta. Sen jälkeen hänestä ei ole havaintoja.

Raskaana ollut Shasta Himelrick katosi puolestaan 26. joulukuuta. Viimeinen havainto hänestä on Himelrickin lähettämä tekstiviesti sekä lyhyt valvontakameran video. Naisen auto löydettiin myöhemmin hylättynä.

Himelrick löydettiin hukkuneena 2. tammikuuta Scioto-joesta. Naisen elimistöstä löydettiin ruumiinavauksessa kokaiinia ja oksikodoinia sisältäviä kipulääkkeitä. Hänen kuolemansa kirjattiin itsemurhaksi.

Tämän vuoden toukokuussa kadonneen Tiffany Sayren ruumis löydettiin kesäkuun 20. päivä muoviin käärittynä. Kuukautta aiemmin vain hieman kauempana samalta alueelta oli löydetty Tameka Lynchin ruumis.

Myös Sayrella oli huumeongelma.

Viiden lapsen äiti Timberly Claytor löydettiin kuolleena viime kuun loppupuolella. Häntä oli ammuttu kolmesti päähän. Ystävän mukaan Claytor käytti heroiinia.

Vaikka poliisi ei uskokaan naisten tapausten välttämättä liittyvän yhteen, on poliisi tästä huolimatta julkaissut kadonneista ja kuolleista naisista yhteisen ilmoituksen.

Ilmoituksessa pyydetään vihjeitä naisten katoamisiin ja kuolemiin liittyen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.