Pikkuiset siskokset rantatunnelmissa – prinsessa Madeleinen vuoden ikäinen kuopus valloittaa uudella taidollaan: "Tämä jätti minut sanattomaksi"

0:44
Prinsessa Madeleine kertoo kihlauksestaan

Prinsessa Madeleinen lapset ihastuttavat suloisella kuvallaan. 

Ruotsin prinsessa Madeleine jakoi henkilökohtaisella Instagram-tilillään pääsiäismaanantaina lomaotoksen lapsistaan prinsessa Leonoresta sekä prinsessa Adriennesta aurinkoisissa lomatunnelmissa. 

Ihastuttavassa otoksessa 5-vuotias Leonore ja vuoden ikäinen Adrienne nauttivat olostaan turkoosin meren äärellä. Kuvasta käy ilmi myös, että pikkuinen Adrienne on jo oppinut seisomaan omilla jaloillaan, isosiskonsa tukemana. 

– Siskokset, Madeleine kirjoittaa päivityksessään sydämien kera. 

Päivitys on kerännyt Madeleinen seuraajien keskuudessa runsaasti ihastusta. 

– Tämä kuva jätti minut sanattomaksi. Tämä on niin suloinen, kiitos tämän söpön kaksikon välillä olleen suloisen hetken jakamisesta, eräs käyttäjä kommentoi. 

Prinsessa Madeleine asuu tällä hetkellä puolisonsa Chris O'Neillin ja parin kolmen lapsen kanssa Floridassa. Madeleine on asunut ulkomailla jo vuodesta 2010.

Prinsessan päätös asua ulkomailla on herättänyt närää ruotsalaisissa. Moni kokee, että prinsessan kuuluisi asua Ruotsissa, mutta Madeleine on viime vuosina viettänyt vain lyhyitä aikoja kotimaassaan. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja