Pikku-Jerry on taas irti! Sadattuhannet suomalaiset laulullaan hurmannut poika näyttää kiekkofanituksen mallia

Reilun kolmen vuoden ikäinen Jerry-poika näyttää mallia kaikille kiekkofaneille kannattamisesta.

Kaisa Järvensivu jakoi Facebookissa Jerryn laulaman maalilaulu-potpurin. Jerry nousi julkisuuteen jo syksyllä 2015, kun hän oli hieman alle kaksivuotias. Tuolloin kansaa riemastutti Jerryn versiointi Antti Tuiskusta. Jerryn Sata salamaa -video keräsi yli 600 000 tuhatta katselua Facebookissa ja sitä jaettiin tuhansia kertoja.

Maalilaulu-video on lähtenyt leviämään jälleen kulovalkeana, katseluita on yli satatuhatta. Reipas kolmivuotias Jerry on äitinsä mukaan todellinen kiekkomies.

– Hän suorastaan elää jääkiekolle! Hän katselee koko ajan kotona kiekkouusintoja maksukanavilta, niin SM-liigaa, NHL:ää kuin myös KHL:ää. Ja tietysti katsotaan myös suorat matsit, jos ei päästä halliin katsomaan, Kaisa Järvensivu kertoo.

Pojalla on kaiken aikaa kiekkopeli menossa, kotona ja päiväkodissa.

– Ja kyllä hänellä aika hyvät taidotkin alkaa jo olemaan, lämäri lähtee ihan kivasti! Hän leikkii myös pöytälätkäpelillä ja selostaa itselleen peliä mukana. Hänellä on uskomaton kyky sisäistää ja muistaa juttuja, esimerkiksi tiettyjen pelaajien tuuletuksia, mitä hän matkii peleissään.

Liigakevään söpöin ja kenties fanaattisin kiekkokannattaja antaa tukea yli seurarajojen. Osansa Jerryn maalilaulu-kimarassa saavat Ilves, Tappara, HPK, HIFK, TPS, SaiPa, Jukurit, Pelicans sekä edesmennyt Blues. Äidin mukaan varastosta löytyy vielä ainakin Ässien ja JYPin kannatuslaulut.

Kun kotipaikka on Lempäälä, on Jerry ehdottomasti Tapparan mies. Mutta kuten kunnon fanin kuuluu, hän osaa innostua myös kaikista muista joukkueista ja itse pelistä.

– Peleissä kun käydään, hän tietää koko ajan, kenellä on kiekko ja pystyy seuraaman aivan uskomattomalla tavalla peliä. Kellonajat ja muun muassa kenonumerot hän ilmoittaa pelaajien nimillä ja esimerkiksi linja-autot, mitä nähdään ovat aika usein jonkun pelaajannimisiä, esimerkiksi "äiti kato, Jere Karjalainen tuli vastaan", Kaisa Järvensivu nauraa.

Katso ylälaidan videolta Jerryn valloittava ja sydämetsulattava maalilauluesitys!

Lue myös:

    Uusimmat