Pikavinkit: Näin näytät hetkessä hoikemmalta valokuvissa

Jäykistytkö sinäkin kauhusta kankeaksi, kun pitäisi hymyillä kameralle ja ikuistaa lomahetki nähtävyyksien syleilyssä tai poseerata kaverikuvassa yökerhon sisäänpääsyn luona? Jo parilla nopealla vinkillä saat itseluottamusta poseerauksiisi ja ryhtiä olemukseesi.

Moni haluaa ikuistaa kesälomalla, juhlahumussa ja illanvietoissa riemastuttavimmat hetket valokuvin, mutta kaikki eivät tunne oloaan mukavaksi kameran edessä – varsinkin, jos kuvat eivät tunnu koskaan onnistuvan ja tieto siitä, että kuvia jaetaan helposti koko kansan nähtäville muun muassa Facebookissa ja Instagramissa, saa pelkäämään kameran läsnäoloa.

Opettele pari nopeaa vinkkiä, miten poseeraat eduksesi valokuvissa.

Vinkki 1: Vyötärö

Jos olet epävarma omasta vyötärönseudustasi tai pelkäät vatsasi pullottavan kuvissa, nopea vinkki hitusen hoikempaan ja ryhdikkääseen figuuriin on kääntää yläkroppaa hieman sivuittain. Älä siis pönötä kuvissa suoraan eteenpäin, vaan kierrä yläkroppaasi poispäin lantion suunnasta. Lisäksi pitämällä käsivarret hieman irti kehosta näytät hoikemmalta.

Vinkki 2: Sääret

Toinen erittäin suosittu poseerausasento on napattu suoraan punaiselta matolta: oletko huomannut, kuinka usein tähdet poseeraavat jalat ristissä? Tämä kikka on suosittu siksi, että se saa sääret näyttämään nopeasti hieman hoikemmilta.

Kannattaa kuitenkin varoa, ettet näytä poseeratessasi siltä kuin sinulla olisi hurja kiire saniteettitiloihin! Älä kiristä sääriäsi yhteen, vaan siirrä jalka toisen eteen rennosti, mahdollisimman luonnollisesti.

Vinkki 3: Povi

Jos haluat näyttä ryhdikkäältä, pistä rinta rohkeasti rottingille: jos haluat korostaa poveasi, vedä hartioita pikkuisen taaksepäin. Tämä temppu saa automaattisesti ryhtiisi uutta potkua ja rintakehän kohoamaan.


Tuntuvatko nämä keinot kuitenkin jokseenkin epäluonnollisilta? Älä huoli, sillä kaikille nämä poseerausvinkit ei yksinkertaisesti istu. Tärkeintä olisikin oppia olemaan kameran edessä rento: ja harjoitus tekee tunnetusti mestarin.

Juttu on uusinta keväältä 2014.

Lue myös:

    Uusimmat