Piinaavat selkävaivat pakottivat lopettamaan, Ruotsin kiekkolegenda valottaa nykyistä terveystilannettaan: "Voin paremmin kuin vuosiin"

Detroitin ja Ruotsin kiekkolegenda Henrik Zetterberg joutui lopettamaan kiekkouransa viime kesänä ikävien selkävaivojen vuoksi.

38-vuotiaan Zetterbergin terveystilanne nousi esiin viime kesänä, kun hän ei kyennyt vaivojensa vuoksi harjoittelemaan juuri lainkaan. Detroitin tuolloinen GM Ken Holland totesi syksyllä, ettei Zetterberg pysty enää pelaamaan jääkiekkoa.

Zetterberg oli perjantaina paikalla, kun Detroit Red Wings ilmoitti Steve Yzermanin olevan seuran seuraava GM. Zetterberg valotti terveystilannettaan Detroitin nettisivuilla.

– Voin hyvin. Minulla on ollut hyvä vuosi. Lopetin varmaan juuri oikealla hetkellä. Minulla on silti vaivoja silloin tällöin, mutta kaiken kaikkiaan voin ehkä paremmin kuin moniin vuosiin, Zetterberg kuvailee tuntemuksiaan.

Zetterberg edusti Detroitia koko NHL-uransa ajan. Ruotsalaishyökkääjän vyölle kertyi peräti 1 082 ottelua, joiden aikana Zetterberg saalisti 960 tehopistettä. Zetterberg voitti urallaan yhden Stanley Cupin kaudella 2007-2008. 

Lue myös:

    Uusimmat