Piian muodonmuutos: Miten erottua esiintymislavalta paremmin?

Miten esiintymisasuun saisi ripauksen sähäkkyyttä? Muotibloggaaja Anne Melender vinkkaa turkulaiselle Piialle, miten tämä voisi paremmin erottua lavalta.

Piia, 28-vuotias laulaja ja ravintolatyöntekijä Turusta laulaa kahdessa eri yhtyeessä. Useimmiten Piian esiintymisasu koostuu pelkistetysti farkuista ja t-paidasta. Väreistä Piia suosii mustaa ja tummansinistä. Arjessa Piia kertoo pukeutuvansa mukavasti, kuitenkaan rokkariasennetta unohtamatta. Välillä hän kuitenkin pyrkii tuomaan naisellisuuttaan esiin koroilla ja kynähameella.

Muodonmuutoksessa Piiaa auttaa Anne Melender, Muoti mielessä -bloggaaja, joka kuvailee omaa pukeutumistaan perustyyliksi.

– Piia esiintyy bändinsä solistina eri tyylisissä tilaisuuksissa. Hänen esiintymisasunsa ovat pääosin hyvin mustia. Yritin löytää Piialle uutta näkökulmaa mustan esiitymisasun valintaan. Mitä kannattaisi korostaa lavalla ja minkälaisia elementtejä voisi valita, että laulaja erottuisi usein hyvin mustasta lavataustasta.

Muodonmuutos

– Piialla on upean väriset punaiset hiukset, niitä halusin myös korostaa asujen valinnassa, Anne sanoo.

Asu 1

– Piian punaisiin hiuksiin sopivat erikoiset värit. Lavalla huikea kuparinen neule hehkuu ja kimaltelee spottien osuessa siihen. Neuleen raskaasti laskeutuva väljä malli korostaa hyvin vartaloa, vaikkei se olekaan ihonmyötäinen. Näyttävän neuleen pariksi valitsin farkkulegginsit, jotka myötäilevät jalkoja, mutta ovat napakammat kuin Piian usein käyttämät trikoolegginsit. Kengiksi valitsin valkoiset nahka-avokkaat, ne erottuvat mustaa lavaa vasten upeasti, Anne kertoo.

Kuparineule: Tiger of Sweden

Hame: Sand

Kengät: Sand

Asu 2

– Piialla on kaunis naisellinen vartalo, jota halusin korostaa hänelle sopivanmallisen hameen avulla. Sandin hameessa on korkea vyötärö ja tulppaanimallinen lantio-osa, vyötärö korostuu erityisen hienosti tämän hamemallin kanssa. Helman pituus on lyhyt, muttei liian minipituinen. Mustat paksut sukkahousut sopivat lyhyen hameen pariksi.

– Naisellista hametta keventää rento, löysä pellava-T-paita, jonka hailakan vihreä väri on ihan Piian silmien sävyä. Tiukan paidan kanssa hameen malli ei olisi tullut yhtä hyvin esille.

T-paita: Acne

Hame: Sand

Kengät: Sand

AVA

Kuvat: AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja