Piia Koriseva kuntoutuksestaan: Ärräpäät välillä lentelee!

Heinäkuun alussa pahan migreenikohtauksen myötä halvaantunut juontaja Piia Koriseva on palannut töihin. Kesällä Piian kehon oikea puoli halvaantui, ja myös näkö- ja puhekyky katosivat hetkeksi. Hänen vointinsa on kuitenkin koko ajan parempaan päin.

Piia Koriseva on toipunut kuntoutuksen avulla työkuntoon heinäkuisesta halvaantumisestaan. Juontaja palasi töihin Salon Seudun Radioon, jossa hän toimii myös musiikki- ja ohjelmapäällikkönä.

– Hyvää kuuluu, töihin palasin kuukausi sitten. Vähän puolivaloilla on menty, mutta töissä kuitenkin, iloinen Piia kertoo.

Naisen syksyyn kuuluu muutenkin hyvää, kun hän pääsee kommentoimaan ensi viikonloppuna Helsingin jäähallissa pidettäviä agilityn MM-kisoja. Hän kertoo tehneensä kovasti töitä kuntoutuksessa.

– Kyllähän siellä kuntoutuksessa ärräpäät välillä lentelee, mutta niinhän se on, että "no pain, no gain", Piia naurahtaa.

Hänen kätensä toimii jo hyvin, ja hän pystyy kävelemään kepin kanssa. Jalka ei kuitenkaan ole vielä toimintakunnossa, ja myös migreenit vaivaavat häntä yhä.

– Kaikkiin juttuihin en kuitenkaan jaksa lähteä, mutta ihmisten tuki on ollut tärkeää. Ihmiset eivät edes tiedä, miten vaarallinen migreeni voi olla. Kyllä migreeni yhä välillä vaivaa, mutta pahin on jo helpottanut, hän toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat