Piia Koriseva joutui kuukausien sairauslomalle

Piia Koriseva on ollut pois vakitöistään vuoden alusta lähtien.

Juontaja Piia Koriseva on viettänyt viimeiset kuukaudet kotona sairautensa johdosta. Häntä vaivaa jäätynyt olkapää, joka on rajoittanut sen liikeratoja. H&M:n palveluksessa työskentelevälle naiselle tauti on iskenyt huomattavasti normaalia voimakkaampana, ja hän on ollut syrjässä kokopäivätyöstään vuoden alusta alkaen. Yksittäisiä juontokeikkoja hän on kuitenkin pystynyt tekemään.

– Se oikeastaan oireili jonkun aikaa ennen kuin siitä tuli päälle rajoittava tekijä. Olen saanut sairauslomaa kuukausi kerrallaan vuoden alusta alkaen. Olen nyt ollut pois kolme kuukautta, ja tästä kuusta tulee neljäs. Pikkuhiljaa palaan sitten takaisin töihin, Piia kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Jäätynyt olkapää on kuitenkin toista luokkaa kuin aivoinfarkti, jonka hän sai vuonna 2008. Sairaudella ei kuitenkaan ole tekemistä hänen aivoinfarktinsa kanssa. Apuna hänelle ovat olleet sekä fysikaaliset hoidot että hermoratahieroja, ja Koriseva on kuntouttanut ja hoitanut itseään ahkerasti.

– Motivaatio on hirveän korkealla, sillä tästä paranee sataprosenttisesti, hän iloitsee.

Sairaslomansa aikana nainen on ilahduttanut perheensä lapsia kotona olollaan. Hän on myös työskennellyt tiiviisti kirjallisten tuotoksien parissa. Hän on kokeillut siipiään sanoittajana, ja tangopiireistä tutun Heikki Koskelon levyllä kuullaankin Piian kirjoittamia sanoituksia. Ikävä työpaikalle on ollut jatkuvasti. Naisen äänestä kuultaa haikeus, kun hän puhuu työpaikastaan.

– Kaipaan työyhteisöäni, minulla on aivan ihania ja kannustavia työkavereita. Olen onnellinen ihminen siinä suhteessa, että tykkään työstäni aivan hirveästi, hän iloitsee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat