Halvaantumisesta toipunut juontaja: Elämä on lähes normaalia

Laulajana, näyttelijänä ja toimittajana tunnettu Piia Koriseva halvaantui osittain aivoinfarktin seurauksena kaksi vuotta sitten. Nyt Korisevan elämä on lähes normalisoitunut ja nainen haaveilee muun muassa kirjan kirjoittamisesta.

Koriseva kärsi vuosia migreenistä, joka äityi lopulta niin pahaksi, että nainen hakeutui vuoden 2008 syksyllä terveyskeskukseen. Laulajattarella diagnosoitiin aivoinfarkti, joka johti oikeanpuoleisten raajojen ja kasvojen halvaantumiseen.

Toipuminen eteni päivä kerrallaan ja nyt muutamaa vuotta myöhemmin Koriseva on jo melkein kuntoutunut. Juoksussa ja hienomotoriikassa on vielä pieniä ongelmia, mutta ulospäin se ei Korisevan mukaan näy.

Koriseva on palannut takaisin työelämään ja tekee viikonloppuisin erilaisia juontokeikkoja sekä radioon ohjelmasarjoja. Arkipäivät kuluvat kotona perheen parissa ja opiskellessa.

– Nyt alkaa juuri uusi Pubitähti-kiertue, jossa olen mukana. Lisäksi opiskelen luovaa kirjoitusta ja proosaa. Kirjan kirjoittaminen ja käsikirjoitus kiinnostaisi. Ehkä vielä jonain päivänä, Koriseva myhäilee.

(MTV3–PETRA KIISKI)

Lue myös:

    Uusimmat