Pihla Viitala Hollywood-elokuvasta: Näyttelin ilman kanssa

Näyttelijä Pihla Viitalalla riittää kiireitä elokuvien parissa.

Huippusuosioon ampaissut suomalaisnäyttelijä Pihla Viitala on saavuttanut paljon sellaista, josta monet näyttelijät voivat vain haaveilla.Hän on mukana Hannu ja Kerttu -Hollywood-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuoden 2012 aikana. Kaunis näyttelijätär kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille arvostavansa suomalaisen elokuvapiirin kulttuuria. Tällä hetkellä nainen oleskelee Berliinissä.

– Suomessa ei ole sellaista tähtikulttuuria, mikä on tosi hyvä. Kaikki ihmiset ovat täällä tasa-arvoisia, hän kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Pihlalla on ainutlaatuisia muistoja Hollywoodin tiimoilta. Hän törmäsi myös erikoiseen ilmiöön, jota ei ole muualla näkynyt hänen näyttelijän kokemuksensa aikana.

– Hollywood-elokuvassa näytteleminen on erilaista. Isot tähdet ovat niin kalliita, niin heitä ei käytetä koko päivää. Tein useita kohtauksia, joissa minulla ei ollut vastanäyttelijää. Näyttelin siis ilmalle. Suomessa - enkä muuallakaan Euroopassa - ole ikinä törmännyt sellaiseen. Vastanäyttelijät jäävät yleensä auttamaan ja jäävät siihen lausumaan, Pihla muistelee naureskellen MTV3.fin Viihdeuutisille.

Himoitussa elokuvapiireissä on näyttelijöille annettu luksusluokan kohtelua. Hän ei saanut edes noutaa ruokaa itse.

– Ilmaan ei voi reagoida tai kuunnella, se oli vähän erilaista. On autonkuljettajat ja editoijat omaan traileriin. Halusin jossain välissä hakea ruokaa itse, mutta eräs mies kielsi sen. Hän sanoi minulle: "Ei missään nimessä, se on minun ainut työni, minun on pakko saada tehdä se", hän muistelee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat