Pienten tyttöjen isä pidätettiin rattijuopumuksesta keskellä yötä – läheinen McDonald's avasi nälkäisille lapsille ovensa

1:04
Miten hampurilaismainokset tehdään?

Poliisi pidätti kahden pienen tytön isän rattijuopumuksesta aamuyöllä. Kun kävi ilmi, etteivät 4- ja 8-vuotiaat tytöt olleet saaneet syödäkseen, paikallinen McDonald's tuli hätiin.

Pikaruokala Yhdysvaltain Sarasotassa kerää kiitosta työntekijöidensä huomaavaisen toiminnan vuoksi. McDonald'sin työntekijät avasivat liikkeensä uudelleen sulkemisajan jälkeen, jotta kaksi pientä tyttöä sai ruokaa.

Isä oli sammunut ratin taakse

Poliisi pidätti kahden pienen tytön isän rattijuopumuksesta, kertoo Fox13. Isä oli sammunut autonsa ratin taakse; auton takapenkillä istuivat 4- ja 8-vuotiaat tytöt. Kello oli yksi aamulla.

Poliisin mukaan tytöt eivät olleet syöneet, ja heillä oli myös vessahätä. Läheinen McDonald's oli kiinni, mutta henkilökunta oli vielä sisällä siivoamassa. Poliisi kertoi heille, mitä oli tapahtunut.

Tytöt saivat ruoaksi "mitä ikinä tahtoivat"

Henkilökunta päätti avata McDonald'sin uudelleen, jotta tytöt saisivat ruokaa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Nämä kaksi työntekijää käynnistivät kaikki koneet ja antoivat näille nuorille tytöille syötäväksi mitä vain he halusivatkaan, antoivat heidän käyttää vessaa ja tunkivat lastenateriat täyteen leluja, poliisi kehui Facebookissa.

– Lisäksi he eivät antaneet poliisin maksaa laskua.

Tytöt vietiin tapahtuneen jälkeen sukulaisten hoiviin.

– Tämä sydäntä lämmittävä tarina kertoo, miksi on kunnia ja etuoikeus saada palvella ja suojella tätä upeaa Sarasotan kaupunkia, poliisi hehkutti ja kiitteli McDonald'sin työntekijöitä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja