Pieni talo Preerialla -tähti Hersha Parady on kuollut 78-vuotiaana

Näyttelijän poika vahvistaa kuolinuutisen The Hollywood Reporterille.

Pieni talo Preerialla -sarjasta tuttu näyttelijä Hersha Parady on kuollut 78-vuotiaana. Paradyn poika Jonathan Peverall vahvistaa äitinsä kuoleman The Hollywood Reporterille

Lehden tietojen mukaan Parady menehtyi poikansa kotona Norfolkissa Virginian osavaltiossa keskiviikkona. Parady kamppaili aivokalvonkasvaimen kanssa, ja hänen Jonathan-poikansa oli perustanut rahankeräyksen GoFundMe-sivustolle äitinsä sairauskulujensa kattamista varten.

Hersha, joka on aina ollut aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut nainen, kamppailee vaikean sairauden - aivokasvaimen, joka tunnetaan nimellä meningiooma - kanssa. Tämä sairaus on vienyt häneltä hänen voimansa, muistinsa ja valitettavasti hänen eloisan persoonallisuutensa. Hän on joutunut suurelta osin sänkypotilaaksi, ja on todella vaikeaa nähdä äitini, joka oli aikaisemmin täynnä elämää ja energiaa, kamppailevan päivittäisten perustoimintojen kanssa, Jonathanin äidilleen perustamalla rahankeräyssivustolla kerrotaan.

Jonathan tiedotti äitinsä poismenosta myös rahankeräyssivustolla.

Rakkaat ystävät ja perhe, tähän mennessä uutinen äitini Hersha Paradyn poismenosta on todennäköisesti jo saavuttanut teidät, sillä se on jotenkin löytänyt tiensä tiedotusvälineisiin. Halusin kuitenkin itse vahvistaa uutisen. Viime yönä, 78:n vuoden iässä hän jätti meidät ja on nyt rauhassa.

Parady esitti Pieni talo Preerialla -sarjassa opettaja Alice Garveyta. Hänet nähtiin sarjassa ensimmäisen kerran vuonna 1977. 

Lue myös:

    Uusimmat