Buffy, vampyyrintappaja -tähti on kuollut – piti vakavan sairautensa salassa julkisuudelta

Camden Toy menehtyi sairastettuaan parin vuoden ajan haimasyöpää.

Buffy, vampyyrintappaja-sarjasta tunnettu yhdysvaltalaisnäyttelijä Camden Toy menehtyi maanantaina 11. joulukuuta 68 vuoden iässä. Toyn virallisen Facebook-sivun mukaan näyttelijä sairasti kahden vuoden ajan haimasyöpää. 

Toy esitti useissa Buffy, vampyyrintappaja -sarjan jaksoissa erilaisia demoneja sekä vampyyreja. Lisäksi hän esiintyi Angel-sarjassa niin ikään vampyyrina. 

Näyttelijä nähtiin myös muun muassa sarjoissa Goodnight Burbank, Mentalisti ja Shameless Hänen viimeisimmäksi elokuvaroolikseen jäi vuonna 2019 ilmestynyt Average Joe.

Toyn kumppani Bea Henderson kirjoitti näyttelijän Facebook-tilille viime viikolla päivityksen, jossa kertoi Toyn kunnon heikentyneen.

– Valitettavasti nyt näyttää siltä, että olemme saavuttaneet tien pään lääkäreiden hoitojen suhteen. Hänen kuntonsa on heikentynyt todella paljon viimeisten kahden kuukauden aikana, ja merkittävästi viime päivien aikana. 

– Hänen päätöksensä, joka johtui monista syistä, oli olla julkistamatta tätä sairautta, joten valitettavasti tämä saattaa olla järkyttävä uutinen monille hänen faneilleen. 

Päivitys on sittemmin kerännyt runsaasti surunvalitteluja sekä muistoja Toyn elämästä ja urasta. 

On harvinaista löytää mies, joka oli niin iloinen, hymyilevä, älykäs, lahjakas, kikattava, halaava, hyvä kuuntelemaan sydämellään ja joka oli aina kaikkien tuntemiensa ihmisten, myös monien faniensa, tavoitettavissa.

– Levätköön hän rauhassa.

Lue myös:

    Uusimmat