Pienet lapset selvisivät rajusta nokkakolarista vain lievin vammoin – "psykomutsi" kertoo, miten se on mahdollista

Perheenäiti jakoi koskettavan kirjoituksen Facebookissa sen jälkeen, kun hän oli joutunut vakavaan onnettomuuteen. Äiti loukkaantui vakavasti, mutta lapset selvisivät vähäisin vammoin – kiitos ison auton ja kunnollisten turvaistuinten.

Pääkuvan video

Venäläisautoilijan kojelautakamera tallensi onnettomuuden, joka voisi sattua kenelle tahansa

Yhdysvaltalainen perheenäiti Sarah Sutton oli viime keskiviikkona matkalla kaupasta kotiin neljän lapsensa kanssa, kun pahin tapahtui. Päin punaisia ajanut mies törmäsi kovalla vauhdilla päin Suttonin Chevrolet Suburbania.

Sekä Suttonin että punaisia päin ajaneen miehen tila oli kriittinen. Mies ehdittiin jo julistaa sairaalassa kuolleeksi, mutta hän palasi kuin palasikin elävien kirjoihin.

Iso auto ja turvaistuimet pelastivat

Vaikka äiti kiitteleekin myös suurikokoista autoaan, antaa hän kiitosta myös lastensa turvaistuimille, joissa oli 5-pistevyöt.

– Luojalle kiitos, että olen psykomutsi, joka ei kuuntele lapsiaan, jotka haluaisivat käyttää pelkkää koroketta. 5-pistevöillä varustetut turvaistuimet pelastivat lasteni hengen.

Hänen neljästä lapsestaan vanhin istui etupenkillä, mutta hänkin selvisi lievin vammoin.

Takapenkillä turvaistuimissa istuneiden lasten fyysiset vammat näkyvät Suttonin Facebook-tilillään julkaisemissa kuvissa. Turvavöiden jäljet näkyvät lasten kauloilla selvästi, mutta se on pieni hinta hengissäpysymisestä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja