Pieleen mennyt manaus johti 6-vuotiaan pojan kuolemaan USA:ssa – isä piti lasta polttavan veden alla jopa 10 minuuttia: "Näin hänessä pahuutta"

Pieleen mennyt manaus johti 6-vuotiaan pojan kuolemaan – isä piti lasta tulikuuman veden alla jopa 10 minuuttia 1:41
Silminnäkijä kuvailee tapahtumien kulkua: "Kuulimme miehen huutavan"

Yhdysvaltalaismies uskoi lapsensa olevan demonin riivaama. Järkyttävällä tavalla pieleen mennyt manaus maksoi pojan hengen.

Arizonalaismies on tunnustanut poliisille, että on syyllinen 6-vuotiaan poikansa kuolemaan. Hän kertoi viranomaisille, että oli yrittänyt karkoittaa lastaan riivannutta demonia. Tapauksesta uutisoi CNN.

– Näin hänessä pahuutta, isä kertoi viranomaisille oikeuden asiakirjojen mukaan.

Isä suoritti manauksen painamalla poikansa tulikuuman veden alle kylpyammeessa. Hän myönsi oikeudessa pidelleensä lasta veden alla arviolta 5–10 minuuttia.

– En olisi koskaan uskonut, että hän voisi tehdä jotain näin julmaa lapsilleen. Se on järkyttävää ja saa minut itkun partaalle, kommentoi samassa naapurustossa asuva äiti.

Isä kertoi nähneensä pojassaan "pahuutta"

Isä kertoi viranomaisille nähneensä, kuinka vesi virtasi lapsen suuhun ja kuuma vesi karkotti demonin. Oikeuden asiakirjojen mukaan toinen miehen lapsista oli kylpyammeessa osan ajasta.

Teko tapahtui viime viikolla ja pian sen jälkeen, kun lapset olivat tulleet koulusta.

– Kuulimme miehen huutavan ja sitten näimme ambulanssin tulevan. Vain hetkeä myöhemmin he tulivat ulos pieni poika mukanaan. Hänen kätensä roikkuivat aivan velttoina, naapuri kuvailee.

Naapurin mukaan kyseessä oli melko varautunut perhe. Lasten hoitamiseen oli ilmeisesti osallistunut myös teon tunnustaneen miehen äiti, joka kuoli hiljattain.

Lue myös:

    Uusimmat