Philadelphia-hyökkääjä otti hulvattomasti kantaa Carolinan puhuttaneisiin voittotuuletuksiin – ”Olin sinut niiden kanssa, mutta...”

Carolina Hurricanesin iloiset ja mielikuvitukselliset voittotuuletukset ovat nousseet yhdeksi NHL-kauden puheenaiheista. Nyt Philadelphia Flyersin hyökkääjä James van Riemsdyk on myös antanut oman mielipiteensä aiheesta.

Carolina on tuulettanut kotivoittojaan tällä kaudella erittäin näyttävästi. Mielikuvitukselliset ja erilaiset joukkuetuuletukset ovat saaneet kiekkokansan mielipiteet jakautumaan. Muun muassa kiekkopersoona Don Cherry haukkui Carolinan toiminnan tyystin. 

Carolina on tällä hetkellä vieraskiertueella, jonne joukkue on järjestänyt mukaan myös pelaajien isät. Carolina julkaisi perjantaina videon, jolla kiekkoisät tekevät yhdessä omia voittotuuletuksiaan.

Tempaus sai Philadelphian hyökkääjän James van Riemsdykin ottamaan asiaan kantaa. Van Riemsdykin veli Trevor pelaa Carolinan riveissä, joten myös Jamesin isä oli mukana videolla.

– Olin sinut näiden tuuletuksien kanssa, mutta nyt on olemassa videomateriaalia isästäni flossaamassa. Minun täytyy harkita tätä uudelleen, van Riemsdyk kirjoittaa Twitterissä.

Lue myös:

    Uusimmat