Carolina Hurricanesin pelaajien ”amatöörimäiselle” toiminnalle täystyrmäys – Sebastian Aho ja muut laittoivat bensaa liekkeihin

Carolina Hurricanesin NHL-pelaajien ”amatöörimäiselle” toiminnalle täystyrmäys – Sebastian Aho ja muut laittoivat bensaa liekkeihin

Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen edustama Carolina Hurricanes on juhlinut tällä kaudella kotivoittojaan tavalla, joka ei ole tyypillistä NHL:ssä.

 Joukkueella on ollut tapana taputtaa ensin hitaasti ja luistella sitten vauhdilla yhdessä päin päätyä. Kaikki vanhan koulukunnan kiekkomiehet eivät ole pitäneet ylimääräisestä temppuilusta.

NHL:ssä pitkän uran tehnyt entinen kiekkopomo Brian Burke kommentoi asiaa Sportsnetille aiemmin tällä viikolla. Burke tähdensi, että hän ei pidä lopun luistelusta kohti päätyä.

– En yksinkertaisesti pidä siitä. Mielestäni se ei ole ammattimaista eikä kuulu meidän liigaamme. Jos ihmiset Carolinassa pitävät siitä, hyvä niin, aloitti Burke ja korosti mielipiteen olevan hänen omansa.

– En katso sitä. Sammutan television tai vaihdan toiseen peliin. Mielestäni se on absurdin amatöörimäistä pikkujunnujen roskaa, tylytti Burke.

 Burken kommentit eivät hillinneet Hurricanesin pelaajia, kun joukkue kukisti kotijäällään perjantaina Florida Panthersin. Joukkue esitteli tällä kertaa taputtamisen jälkeen ”dominotuuletuksen”, jossa pelaajat koskivat toisiaan ja kaatuivat vuorotellen jään pintaan.

 Alla Hurricanesin Twitterissä julkaisema video tempauksesta.

Lue myös:

    Uusimmat