Petteri Orpo hempeissä yhteiskuvissa Niina-vaimonsa kanssa: "Kaksikymmentä vuotta häävalssista"

Petteri Orpo asuu viikot poissa perheensä luota – Niina-vaimo on pyörittänyt lapsiperhearkea jo vuosia 1:58
Petteri Orpo ja Niina-vaimo ovat asuneet lähes koko avioliittonsa ajan eri kaupungeissa. Niina kertoo, kuinka arjen pyörittäminen on häneltä onnistunut työn ja opiskelujen ohessa.

Petteri Orpo ja hänen vaimonsa Niina Kanniainen-Orpo juhlistivat 20-vuotishääpäiväänsä ja julkaisivat hempeitä yhteiskuvia. 

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo julkaisi hempeitä kuvia hänen ja vaimonsa Niina Kanniainen-Orpon hääpäivän kunniaksi.

– Kaksikymmentä vuotta häävalssista - Neiti Kevät. Kiitos kulta, Orpo kirjoittaa kuvien yhteydessä. 

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa Orpo kertoi hänen ja Niinan ensitapaamisesta. He tapasivat ensimmäisen kerran Ravintola Teatteriassa Helsingissä. 

Tuolloin Niina oli töissä Finnairilla ja oli kertonut Petterille, että hän joutuu välillä käymään Turussa töissä eikä siellä ole oikein mitään tekemistä. Petteri Orpo oli tarjoutunut Niinalle Turku-oppaaksi. 

Suhde syveni ja pariskunta meni naimisiin vuonna 2003 Turun tuomiokirkossa. 

Kun Orpo pääsi eduskuntaan, oli toinen hänen lapsistaan kaksivuotias ja toinen viisikuinen. Tuolloin Orpo muutti Helsinkiin viikoiksi ja Niina jäi pyörittämään lapsiperhearkea. 

– Minä olin silloin kotona, töissä ja opiskelinkin. Se oli välillä vähän raskasta, mutta niin vaan siitäkin selvittiin, Niina kertoo. 

– Vaikka minulla on tällainen työ, niin koen että meillä on aika tasa-arvoinen suhde, Orpo sanoo.

Tällä hetkellä Orpo vetää hallitusneuvotteluita Säätytalolla. Hallitusneuvottelut ovat käynnissä kuudetta viikkoa. 

Lue myös:

    Uusimmat