Petteri Koposen uusi seura varmistui – "Hän ei totisesti tarvitse esittelyitä"

0:49
Uuden seuran löytänyt Petteri Koponen aikoo olla mukana helmikuussa, kun Susijengi tavoittelee EM-kisapaikkaa ratkaisuotteluissa.

Koripalloilija Petteri Koposen uusi seura on varmistunut. Koponen siirtyy italialaiseen Pallacanestro Reggianaan loppukauden kattavalla sopimuksella.

Koponen kertoi MTV Urheilun haastattelussa viime viikolla matkaavansa Pallacanestron lääkärintarkastukseen Italiaan. Perjantaina Seria A:ssa pelaava seura vahvisti Koposen sopimuksen.

GM Filippo Barozzi hehkuttaa Koposen sopimusta seuran tiedotteessa.

– Olemme todella tyytyväisiä, kun pääsimme sopimukseen Koposen kaltaisen urheilijan kanssa. Hän ei totisesti tarvitse esittelyitä, Barozzi sanoo.

– Tästä päivästä lähtien hänen lahjakkuutensa ja kokemuksensa ovat joukkueemme ja henkilöstömme käytettävissä, kun pyrimme tavoitteisiimme ja katsomme tulevaan uudella itseluottamuksella.

Koposen saapumisen myötä Pallacanestro voidaan Barozzin mukaan jälleen lukea suurten eurooppalaisten mestareiden joukkoon.

Koponen iloitsee päästessään jälleen pelaamaan pitkäksi venyneen tauon jälkeen. Koposella oli alkukauden ajan voimassa oleva sopimus Bayern Münchenin kanssa, mutta hän ei pelannut joukkueessa syksyllä otteluakaan. Sen sijaan Koponen harjoitteli kotimaassa.

– Tavoitteeni on päästä mahdollisimman nopeasti kuntoon ja auttaa joukkuetta, suomalainen sanoo tiedotteessa.

Aiemmin urallaan Virtus Bolognaa edustanut Koponen iloitsee paluustaan Italiaan.

– Mahdollisuus palata Italiaan, maahan, johon liittyy paljon hyviä muistoja, oli motivaattorina valinnassani. 

Ennen Koposta Pallacanestrossa on pelannut Teemu Rannikko, joka edusti seuraa vuosina 2000– 2002.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja