Petri Nygårdilla selvä naissuosikki BB-talossa

Räppäri esiintyy Julkkis Big Brotherissa perjantaina.

Rääväsuisista kappaleistaan tunnettu räppäri Petri Nygård odottaa jo innoissaan perjantain vierailua Julkkis Big Brotherissa. Kyseessä on toinen kerta, kun Nygård esiintyy BB-talossa.

– Olen tosin vähän pettynyt, että Andy McCoy ja Frederik ovat ehtineet jo lähteä. Olisin halunnut nähdä, miten he reagoivat musiikkiini, Nygård naureskelee.

Nygårdin mielestä BB-formaatti on kiinnostava ihmiskoe, jota on mielenkiintoista seurata. Itse hän ei kuitenkaan talon asukkaaksi suostuisi lähtemään.

– Jostain syystä fanini olivat todella pettyneitä, että en lähtenyt taloon. Mutta olen oikeasti todella antisosiaalinen, minun on tosi vaikeata olla väkisin ihmisten kanssa, joita en tunne. Loppujen lopuksi olisin varmaan aika tylsä asukas, enemmän tarkkailija, hän miettii.

Tiedossa ei vielä ole, kuinka pitkään Nygård talossa perjantaina viipyy. Hän ei itsekään tiedä, voiko jäädä keikan jälkeen juhlimaan asukkaiden kanssa.

– Minulla on tosin myöhemmin illalla keikka muualla, joten kovin pitkään en voi siellä olla, hän miettii.

Nygårdilla on Julkkis Big Brotherissa yksi selvä suosikki.

Anu Saagimia olen aikaisemminkin hehkuttanut esimerkiksi blogissani. Mielestäni Anu oli todella hyvä ja nerokas veto ottaa mukaan, sillä hänellä riittää kärkkäitä mielipiteitä. En tosin tiedä, voittaako hän, sillä yleensä räväkimmät tyypit pudotetaan, hän miettii.

Toki Nygård odottaa innolla myös muiden talon asukkaiden tapaamista.

– Onhan se mahtavaa, kun voi laulaa Lähekkö panee? -biisiä ja katsoa Sara Sieppiä suoraa silmiin, hän veistelee.

Lue myös:

    Uusimmat