Petra Ollin finaalivastustaja tilitti pettyneenä – "Olen mielestäni parempi"

Petra Ollilta kultainen paini 2:10

Petra Ollille keskiviikkona painin MM-finaalissa hävinnyt Danielle Lappage pettyi suoritukseensa.

Olli voitti 65-kiloisten maailmanmestaruuden dramaattisten loppuhetkien myötä 6-5. Hopea on Lappagelle uran ensimmäinen MM-mitali, mutta se ei häntä paljon lohduttanut.

– Ratkaisu oli suuri pettymys. Luulin tosissani, että homma oli hallussani, Lappage sanoi TSN:n mukaan ottelun jälkeen.

Lappage tuli lopussa 5-5-tasatilanteeseen kahden pisteen arvoisella suorituksella. Kanadan valmentaja teki haasteen, mutta koska se ei mennyt läpi, Olli sai vielä pisteen. Suomalainen olisi voittanut myös tasatilanteessa.

Suomen joukkueeseen kuuluva Pasi Sarkkinen arvioi, että Kanadan haasto oli epätoivoinen yritys, sillä Olli olisi kruunattu mestariksi myös tasapisteissä, sillä hänellä oli alla korkeampiarvoinen yksittäinen suoritus.

– Hän (Olli) on kova taistelija. Hän osaa kamppailla ja liikkua. Minä olen mielestäni parempi, sen takia minun olisi pitänyt olla hyökkäävämpi koko ottelun ajan. Olin ihan hyvä, mutta tiedän, että tämä ottelu olisi ollut otettavissa, Lappage tilitti tuntojaan.

Kanadalainen oli MM-kisoissa mukana vasta toista kertaa. Vuoden 2014 kisojen jälkeen hän oli sivussa vuoden eturistisiteen repeämisen takia. Seuraavana vuonna hän loukkaantui uudelleen, lämmittelyssä ennen olympialaisten avausottelua.

– Siitä on kaksi vuotta ja olen noussut takaisin. Olen MM-kisoissa vasta toisen kerran, mutta mielestäni olen kuulunut tälle tasolle pitkän. Oli jännittävää edetä finaaleihin, tämä on paras suoritukseni, hän sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat