Ex-painija Petra Olli sivakoi 75 kilometriä – someseuraajat yllättyivät: "Olet kyllä erikoinen tapaus"

Painija Petra Olli kertoo, miksi painiura päättyi –"Tuli sellainen pelottava tunne, etten haluakaan voittaa" 4:42
Petra Olli kertoi vuonna 2020 miksi lopetti painiuransa

Petra Olli hiihti melkoisen matkan aurinkoisessa säässä

Ex-painija Petra Olli yllätti someseuraajansa julkaisemalla Instagramissa kuvasarjan keväiseltä hiihtolenkiltään. Olli sivakoi kunnioitettavan 75 kilometrin matkan, jota itse kutsuu leikkisästi Tour De Lappajärveksi.

Olli kirjoittaa kuvakimaransa yhteyteen, että tavoite oli 50 kilometriä, mutta tokaisee vitsikkäästi, että se matka oli hiihdetty jo puoleen päivään mennessä.

– Harjoituskausi oli jäänyt lähes kokonaan välistä, mutta kun jo ala-asteella hankittu sulava tekniikka ja kestävyyspohjat ovat kunnossa, niin kyllähän sen tollaisen rapian 75 kilsan lenkin lykkii kauniin sunnuntaipäivän ratoksi, Olli kirjoittaa.

– All in all, ihmiskeho ja -mieli on vaan erikoinen. Pystyy moneen, jos oikeasti haluaa ja on valmis tekemään duunia. 6 kertaa sain itseni matkan aikana kampattua jään pintaan, mutta sieltä vaan noustiin ylös ja jatkettiin matkaa. Usko itseesi, Olli jatkaa.

Ollin seuraajat kehuivat kilpaa ex-painijan suoritusta. Muun muassa toimittaja Mikko Kekäläinen kirjoitti kommenttikenttään.

– Sä olet kyllä erikoinen tapaus.

– Respect! On se kova. Mulla meni tänään 40 km ja en olisi yhtään enempää kehannu hiihtää. Jaksanut varmaan olisin, mut se onkin sit toinen juttu, ex-ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen kommentoi.

Olli lopettaa oman tekstinsä hauskasti.

– Perse, alaselkä ja ojentajat kiittää. Olihan rykääsy!

Lue myös:

    Uusimmat