Mainos

Petetty glamourmalli Abbey Clancy ei jätä miestään

Glamourmalli Abbey Clancy elää vaikeita aikoja, sillä tähden kihlattu jäi vastikään kiinni pettämisestä - pahimmalla mahdollisella tavalla. Kaunotar ei kuitenkaan luovuta, vaan jatkaa hymyilyään. Tähden valovoimaisuuden on huomannut moni muukin. Clancy valittiin tänä vuonna maailman kymmenenneksi seksikkäimmäksi naiseksi.

Abbey Clancy, Kuva: Getty Images, Gareth Gattermole

Abbey Clancy, Kuva: Getty Images, MJ Kim

Abbey Clancy on brittiläinen glamourmalli, juontaja ja kuuluisan jalkapalloilijan kihlattu. FHM-lehti valitsi Clancyn tänä vuonna maailman kymmenenneksi seksikkäimmäksi naiseksi.

Clancyn kauneutta on saanut ihailla viime aikoina esimerkiksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Malli kuvattiin lehteen vain vartalomaaliin koristautuneena. Clancy kertoi, että alastomana oleminen hävetti häntä kuvauspäivän alussa, mutta kun maalaus oli tehty, hän ei enää ujostellut, sillä maali tuntui vartalolla siltä, kuin hänellä olisi ollut vaatteet päällään.

Abbey Clancy, Kuva: Getty Images, Gareth Gattermole

Abbey Clancy, Kuva: Getty Images, Ian Gavan

Clancy on kihloissa jalkapalloilija Peter Crouchin kanssa, joka on saanut kyseenalaista julkisuutta jäätyään kiinni Clancyn pettämisestä teini-ikäisen prostituoidun kanssa. Monica Mint -niminen nainen väittää, että Crouch maksoi hänelle 1000 euroa palveluistaan taksissa ja hotellihuoneessa. Kyseessä oli Crouchin polttariyö. Pariskunta ei kuitenkaan ole eronnut, vaikka Clancy on kuvattu tapahtuman jälkeen muutamaan kerran ilman sormustaan. Monet ihmettelevät, miksi Clancy ei jätä miestään. Clancyn ystävän mukaan pariskunta on kokenut niin paljon yhdessä, että he eivät voi heittää kaikkea hukkaan.

Wireimages/All Over Press

Vaikka Clancylla on useiden ihailema bikinivartalo, hän ei pidä omien valokuviensa katsomisesta. Kaunotar kertoo, että inhoaa hänestä otettuja paparazziotoksia ja väittää, että näyttää ihan vaalealta rantautuneelta valaalta.

– Haluaisin nähdä valokuvani muiden ihmisten silmin, sillä ajattelen aina, että jalkani näyttävät lihavalta tai jotakin, hän kertoi FHM-lehdelle.

Tähti myöntää rakastavansa pieniä vippaskonsteja maksimoidakseen kauneutensa. Vaikka monet kritisoivat suihkurusketusta epäaidoksi, Clancy tunnustautuu sen suureksi ystäväksi.

– Haluan, että minusta otetaan kuvia, joissa olen niin suihkuruskettunut, että näytän epätodelliselta. En välitä, mitä muut naiset ajattelevat. Minusta suihkurusketus on fantastista.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: femalefirst.co.uk, ok.co.uk

Kuvat: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.