Pesäpalloilija Mika-Matti Ojala menehtyi 34-vuotiaana

Vuodesta 2001 vuoteen 2014 Kouvolan Pallonlyöjissä pelannut Mika-Matti Ojala on menehtynyt vaikeaan sairauteen 34-vuotiaana. 

Ojala oli KPL:n kasvatti ja hän pelasi seuran riveissä 250 Superpesiksen runkosarjan ottelua. Hän oli mukana voittamassa kahta SM-hopeaa vuosina 2009 ja 2010.

– Miksu oli joukkuepelaaja viimeisen päälle. Omassa joukkueessa aivan mahtava tyyppi ja näytti aina esimerkkiä omalla asenteellaan. Sitkeästi teki töitä ja koskaan ei valittanut. Sairastumisen loppu kuvastaa hyvin Miksua. Ei valittanut, vaikka olisi varmasti ollut aihetta, KPL:n kapteeni Anssi Lammila muistelee Ojalaa seuran tiedotteessa.

Ojala kertoi vuonna 2015 Kouvolan Sanomille saaneensa diagnoosin neuroendokriinisesta karsinoomasta. Se on syövän harvinainen muoto. Hän pelasi tuolloin Haminan Palloilijoissa, mutta diagnoosi päätti kyseisen kauden jo toukokuussa.

KPL muisti menehtynyttä Ojalaa pelaamalla Imatran Palloveikkoja vastaan surunauhoissa. KPL kärsi ottelussa 2-1 tappion. 

Ojalan poismenosta uutisoi ensimmäisenä Kouvolan Sanomat.


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja