Perussuomalaisten Putkonen: "Viherhumppa" vaarantaa teollisuuden

25:00

Studio55.fi-lähetyksessä vieraillut perussuomalaisten Matti Putkonen kritisoi suomalaisen teollisuuden jäämistä "viherhumpan" varjoon.

Ay-liikkeessä pitkään vaikuttaneen perussuomalaisten työmies Matti Putkosen mielestä Suomi on yrittänyt olla maailman ykkönen asioissa, joissa sen ei tarvitsisi olla sitä.

– Ollaan oltu tämmöisessä viherhumpassa, niin kuin minä sanon sitä, ja lähdetty maailmaa parantamaan väärillä konsteilla. 

– (On) ruvettu maailmaa parantamaan, ja unohdettu Suomi, suomalainen työ ja yrittäminen.

Putkonen sanoo, että suomalainen teollisuus elää vaaran vuosia.

– (On) ruvettu esiintymään tuolla kristallikruunujen alla samppanjalasit käsissä siten, että me olemme ykkösiä esimerkiksi ilmastopolitiikan suhteen. Otamme sellaisia vastuita, jotka eivät meille kuulu. Ja kun meillä on jo hoidettu ne asiat. Meillä ei voi enempää esimerkiksi terästeollisuus päästöjään vähentää, (siitä) mitä ne nyt ovat.

– Näillä vaaleilla ja seuraavalla hallitusohjelmalla ratkaistaan se, pysyykö Suomi teollisena maana, kasvaako se, pysyvätkö täällä suomalaisten teollisuusduunareitten työpaikat vai ei.

Miten Putkonen kommentoi turvallisuusasioiden vaikutusta vaalitulokseen? Mitä mieltä hän oli edellisten hallitusten onnistumisesta? Katso koko lähetys!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja